(video) A comandat omorul cumnatei pentru a se răzbuna

stire_00010952_69227500
Foto: A comandat un omor, acum va sta ani grei după gratii PC: publika.md

Un bărbat din capitală a fost reținut de oamenii legii după ce acesta a comandat omorului cumnatei sale. Inculpatul a recurs la acest gest doarece se afla în conflict cu fratele său.

Bărbații nu ajungeau la o înțelegere comună privind partajarea unui imobil și afacerea moștenită de la părințiBărbatul a fost reținut abia la jumătate de an de la producerea incidentului.

O femeie în vârstă de 33 ani, domiciliată în capitală, fost atacată în dimineața zilei de 15 ianuarie în plină stradă de un necunoscut cu cagulă pe faţă. Acesta i-a aplicat patru lovituri de cuţit în regiunea abdomenului şi toracelui, apoi a fugit de la locul crimei cu un automobil. Ulterior un tânăr a alertat poliţia şi ambulanţa. Femeia a fost transportată în secţia de reanimare în stare gravă.

În cadrul cercetărilor au fost depistate obiectele crimei îngropate într-o pădure din capitală, o cagulă, două cuţite, hainele atacatorului şi numerele de înmatriculare de la automobil. Astfel după câteva săptămâni de cercetări au fost reţinute trei persoane, printre care şi o rudă de a victimei, acesta fiind fratele soţului.

Pe parcursul audierilor  s-a constatat că soţul victimei se afla în conflict cu fratele său, în urma partajării unor imobile şi afaceri moştenite de la părinţi. Astfel victima consideră că comanditarul tentativei de omor ar fi anume cumnatul ei. Însă poliţiştii au stabilit şi organizatorul atacului, care ar fi un locuitor al capitalei în vârstă de 41 ani, fiind reţinut ieri 16 iulie, la domiciliul său din sectorul Buiucani. Acesta prezenta un pericol deosebit şi au fost implicaţi la reţinere mai mulţi ofiţeri de investigaţii, care au încercuit locuinţa şi au aplicat procedeele de imobilizare şi mijloacele speciale.

Cei patru membri ai grupării criminale sunt cercetaţi pentru ‘Omor intenţiont”. Dacă brbatul va fi găsit vinovat acesta riscă închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente