(foto) Pe scena Ionesco se dansează românește!

f
Foto: Evenimentele au loc în România medievală.

Astăzi are loc închiderea stagiunii concertiste a Filarmonicii Naționale. Aceasta a pregătit un spectacol absolut inedit. Gata cu muzica clasică! Acum e timpul pentru dans!

Închiderea stagiunii concertiste a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” a început cu un minunt de reculegere pentru victimele tragediei din România. După o scurtă introducere pe scenă s-au dezlănțuit scene istorice după opera lui Dan Variu ”La Buciugul Mirelui”, inspirate de evenimentele ce aveau loc pe teritoriul României în perioada medievală. De aceea închiderea stagiunii nu are loc în sala filarmonicii, dar pe scena teatrului. Prestațiile din această seară promit a fi nu doar de muzică clasică, dar însoțite de numere artistice, toate regizate de maestrul Petru Vutcărău.

Seara promite să fie una plină! Cine a ales să fie azi seara la teatrul Eugene Ionesco a prins doi iepuri, un spectacol muzical de excepție și un spectacol istoric pe cinste!

o
Spre uimirea tuturor celor prezenți pe sală au apărut dansatori.
t
Istorica tragică a mirelui care-și pierde mireasă este povestită pe scena teatrului Ionesco.
r
Dansatorii dispăreau prin sală spre surprinderea spectatorilor.
y
Mireasa bietului mire este furată de turci. De parcă nu ar fi destul de cald în sală! Pe scenă a apărut Natalia Duminică.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente