(foto) Street Delivery din București pune Roșia Montana pe perete

street1
Foto: Artiștii au lucrat până în ultima zi a evenimentului, pentru a termina pictura la timp. PC: #diez

Roșia Montana devine un subiect tot mai fierbinte pentru România. În acest weekend istoria a fost pusă la perete de un grup de artiști stradali în cadrul evenimentului Street Delivery București.

Cei din București așteaptă cu nerăbdare Crăciunul și Paștele. Dar deja pentru al șaptelea an, locuitorii capitalei mai au un eveniment important pentru calendarele lor. Timp de trei zile strada Arthur Verona este închisă pentru mașini și deschisă pentru oameni. Street Delivery din București a ocupat strada, pentru a se concentra asupra potențialului pe care-l are oraşul. Deși am ajuns în ultima zi a evenimentelui, #diez a putut gusta din limonada răcoritoare care se ”dona” în scopuri caritabile, să tragă cu ochiul la îmbrățișările din spumă, să vadă ultimile ateliere care se mai organizau pe stradă și să rămână absolut încântată de pictura murală dedicată Roșiei Montana.

Cinci artiști minunați au lucrat la acest perete pentru transmite un mesaj puternic, ascuns printre culori, autorităților României. Irlo, Akira, Nego, Nicu din Steagu și Lucian merită toată admirația iar cei de la Street Delivery o invitație caldă de colaborare cu Chișinăul. Vara este înainte, iar un proiect atât de inspirat este mereu binevenit. Mai ales că de o asemenea stradă pietonală se bucură încă câteva orașe din România, printre care Iași și Timișoara. Iată câteva momente surprinse de la eveniment, iar mai multe detalii despre Street Delivery aflați aici.

În a treia zi a evenimentului, artiștii încă lucrau la pictura murală despre Roșia Montana. PC: #diez
În a treia zi a evenimentului, artiștii încă lucrau la pictura murală despre Roșia Montana. PC: #diezUn artist lucrează pe schele la pictura murală din cadrul evenimentului Street Delivery la București. PC: #diez.mdUn artist lucrează pe schele la pictura murală din cadrul evenimentului Street Delivery la București. PC: #diez.mdAm trecut pe strada Arthur Verona după Street Delivery, să putem admira pictura murală terminată. PC:#diezAm trecut pe strada Arthur Verona după Street Delivery, să putem admira pictura murală terminată. PC:#diez”Nu vrem aur cu cianură, vrem tort cu glazură”. PC: #diez”Nu vrem aur cu cianură, vrem tort cu glazură”. PC: #diezLa Street Delivery București se ”dona” limonadă răcoritoare în scopuri caritabile. PC:#diez.mdLa Street Delivery București se ”dona” limonadă răcoritoare în scopuri caritabile. PC:#diez.mdLimonada și realizatorii ei au fost deopotrivă o atracție a evenimentului. PC: #diezLimonada și realizatorii ei au fost deopotrivă o atracție a evenimentului. PC: #diezTinerii s-au îmbrățișat la o petrecere cu spumă din cadrul evenimentului. PC:#diezTinerii s-au îmbrățișat la o petrecere cu spumă din cadrul evenimentului. PC:#diezSentimentele s-au dezlănțuit în timpul evenimentului. PC: #diezSentimentele s-au dezlănțuit în timpul evenimentului. PC: #diezMuzică bună la fiecare metru de pe strada Arthur Verona. PC: #diezMuzică bună la fiecare metru de pe strada Arthur Verona. PC: #diezCei mici au avut parte de ateliere creative. PC:#diezCei mici au avut parte de ateliere creative. PC:#diezStreet Delivery a creat atmosfera perfectă pentru ca oamenii să socializeze și să se distreze. PC:#diezStreet Delivery a creat atmosfera perfectă pentru ca oamenii să socializeze și să se distreze. PC:#diezLumea de toate vârstele și profesiile nu a ezitat să se bucure de strada Arthur Verona, care pentru trei zile a fost inacesibilă automobilelor. PC:#diezLumea de toate vârstele și profesiile nu a ezitat să se bucure de strada Arthur Verona, care pentru trei zile a fost inacesibilă automobilelor. PC:#diezAșa cum le stă bine unor pietoni activi, aceștia au ocupat întreg teritoriul străzii. PC: #diezAșa cum le stă bine unor pietoni activi, aceștia au ocupat întreg teritoriul străzii. PC: #diezStreet Delivery se organizează deja pentru al șaptelea an. PC: #diezStreet Delivery se organizează deja pentru al șaptelea an. PC: #diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente