(video) Primul featuring din cariera lui Pavel Stratan

jorge
Foto: V-ați pregătit geamantanul pentru vacanță? Jorge și Pavel Stratan vă dau tonul verii! PC: exclusivnews.ro

Jorge, prezentatorul emisiunii ”România Dansează”, și-a lansat un nou videoclip la o piesă intitulată ”Geamantan”, cântată împreună cu unul din cei mai simpatici tătici ai showbiz-ului din Moldova.

După succesul înregistrat la două ediții ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Jorge a decis că este timpul să își aloce mai mult timp și carierei sale muzicale. Astfel că s-a decis să lanseze un nou single împreună cu nimeni altul decât Pavel Stratan, iar piesa a fost compusă de către Marius Moga. „Geamantan” este un single fresh, electrizant, condimentat cu prezența lui Pavel Stratan, aflat la primul featuring din carieră. Acesta a declarat că: “Mi-a plăcut tare mult piesa lui Jorge și chiar dacă până acum nu am mai colaborat cu niciun alt artist, am primit bucuros propunerea și am fost și mai bucuros că am avut libertatea să compun eu versurile părții mele”.

#diez.md te invită să vizionezi și tu noul videoclip, unde alături de tata Stratan apare și minunata Cleopatra, care a crescut o domnișoară de mai toată frumusețea.


Sursa: exclusivnews.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente