O aplicație îți spune cum vei arăta peste 25 de ani

19461l
Foto: “Iată cum veţi arăta peste 25 de ani dacă nu sunteţi atenţi la sănătate”, spune însoțit de o fotografie aplicaţia. PC: terazplock.pl

Grupul de telecomunicaţii Softbank propune o aplicaţie specială pentru telefonul mobil. Acesta va permite utilizatorului vizualizarea evoluţiei feţei sale în funcţie de modul de viaţă adoptat.

“Iată cum veţi arăta peste 25 de ani dacă nu sunteţi atenţi la sănătate” – spune, însoțită de o fotografie, aplicaţia.

“Aplicaţia este însoţită de o brăţară care le permite utilizatorilor să îşi verifice condiţia fizică”, a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, Masayoshi Son, patronul Softbank.

Informaţiile înregistrate de brăţară 24 de ore din 24 vor putea fi consultate pe mobil. Toate datele (numărul de paşi efectuaţi, de calorii arse, ciclurile somn/veghe) vor fi stocate online pe un server. Utilizatorii îşi vor putea stabili obiective (distanţa zilnică de mers, energia consumată, etc.) care, dacă sunt atinse, le dau dreptul la mici cadouri.

Abonamentul costă 3,75 euro pe lună și va fi însoţit de un serviciu permanent de sfaturi medicale telefonice.  Softbank a obţinut dreptul exclusiv de a comercializa produsul în Japonia.

Sursa: agerpres.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente