După zece ani, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb îşi încheie activitatea la şefia Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a municipiului Chişinău. Administraţia locală urmează să anunţe concurs pentru ocuparea funcției vacante, transmite IPN.

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a precizat că, peste două săptămâni de la numirea directorului DGETS, va fi anunţat concurs şi pentru selectarea şefilor direcţiilor Educaţie de sector.

La ultima şedinţă operativă de la Primărie la care a participat, Tatiana Nagnibeda -Tverdohleb a declarat că niciodată nu s-a aşteptat că plecarea din această funcţie va avea loc în astfel de circumstanţe. Ea a spus că regretă neregulile admise în alimentaţia copiilor, dar a reiterat că nu are nicio implicare.

Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb a mai spus că Direcţia pe care a condus-o are prea multe responsabilităţi şi şi-a exprimat speranţa că, în timp, va avea loc o descentralizare, iar fiecare structură va avea competenţe mai înguste, Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport revenindu-i strict componenta de educaţie.