„Women in ICT” revine cu speakeri de seamă și istorii impresionante

unnamed

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită actualele și viitoarele profesioniste IT la cea de-a treia ediție „Women in ICT”. Evenimentul se va desfășura la data de 25 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Centrului de Convenții Radisson Blu Leogrand.

„Women in ICT” își propune să redefinească percepția asupra rolului femeilor în cadrul domeniului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor IT prin transfer de experiență și comunicare. Evenimentul este dedicat profesionistelor IT, tinerelor care studiază specialități IT sau intenționează să o facă în viitorul apropiat, dar și tuturor persoanelor interesate de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în acest domeniu.

Ediția a treia vine cu speakeri remarcabili, ai căror experiență, recomandări, lecții de viață o să vă  inspire și o să vă să motiveze să profitați din plin de întreaga gamă de oportunități incredibile pe care le poate oferi domeniul TIC.

Irina Străjescu, Communication and Events Director, Moldcell, Președinte al Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC, Elena Mutruc, Delivery Center Manager, Pentalog, Svetlana Arnăut, Director, YOPESO, Lisa Terziman, Chief Operating Officer, FENTURY și Daniela Efros, Head of Quality & Standards, Amdaris au acceptat provocarea de a împărtăşi experienţe, viziuni şi gânduri despre domeniul în care excelează şi căruia se dedică cu mult entuziasm şi pasiune. Vedeți agenda evenimentului aici.

Vom avea parte de o incursiune captivantă în culisele unor cariere de succes, vom afla cum e să activezi într-o sferă care revoluţionează prezentul şi viitorul, de ce este important să setăm aspirații și scopuri ambițioase și care sunt premisele performanței în acest domeniu.

Tradițional, evenimentul va continua cu o sesiune de socializare, în cadrul căreia participantele vor avea posibilitatea să se cunoască şi să comunice într-o ambianţă prietenoasă, împărtăşind experienţe şi opinii. Tinerele aflate la începutul carierei vor putea să-şi găsească aici mentorii care le vor ghida paşii în continuare şi le vor ajuta să crească în domeniu.

Pentru a participa la eveniment, vă puteți înregistra aici. Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile.

Evenimentul Women in ICT este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2016 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC. Parteneri media: Agora, Allmoldova și Diez.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente