(foto) Cine este Ion Garaba – moldoveanul care va reprezenta România la Mister World 2016

ion1
Foto: Photo Credit: Mister World România 2016

Moldoveanul, Ion Garaba va reprezenta România în cadrul competiției internationale Mister World 2016 care va avea loc în perioada 8-20 iulie în Marea Britanie.

În urma selecției naționale Mister World România 2016, organizată de către agenția Exclusiv Event, agenția deținătoare a licenței Mister World în România, Ion Garaba a fost desemnat oficial să reprezinte România în cadrul competiției Mister World 2016, competiție care se desfășoară în acest an în Manchester, Marea Britanie în perioada 8 – 20 iulie 2016.

Photo Credit: Mister World România 2016
Photo Credit: Mister World România 2016

La competiție vor fi prezenți aproximativ 55 de candidați din tot atâtea țări.

Mister World este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor sportive și condiția lor fizică. În acest an va fi organizată a 9-a ediție. La ultima ediție organizata în 2014, România a fost reprezentată de către Bogdan Mierla, reușind performanța de a se clasa în TOP 10 concurenți cu cea mai bună condiție fizică din competiție.

Mister World Moldova 2016
Mister World România 2016

Cine este Ion Garaba

Ion Garaba, reprezentantul României în cadrul Mister World 2016 are 23 de ani, 1.81 m înălțime, este născut în orașul Basarabeanca din Republica Moldova, având dublă cetățenie română și moldovenească. Deși nu a mai participat în competiții similare, are ambiția și determinarea necesara de a aduce României marele titlu.

Absolvent al Facultății de Business din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, reprezentantul României vorbește 3 limbi străine: rusa, engleză și italiană. În anul 2014 s-a clasat pe locul 3 la categoria Men’s Phisique în cadrul competiției naționale de bodybuilding din Republica Moldova.

Ion Garaba este adeptul stilului de viața sănătos, nu fumează, nu consumă alcool, respecta cu strictețe un regim alimentar cât mai sănătos și practica bodybuilding-ul profesionist de 5 ani. Locuiește de un an de zile în Londra unde este antrenor personal în cadrul unei săli de forță, însă își dorește ca în viitorul apropiat să se mute în Statele Unite ale Americii unde să activeze ca antrenor personal tot în domeniul fitness-ului. Pe termen mediu și lung își dorește să își deschidă propria sala de fitness.

Pasionat de sport, călătorii și modeling, reprezentantul României își dorește o carieră în modelingul internațional, considerând acest lucru un domeniu de activitate profitabil însă care iar oferi și oportunitatea de-și atinge unul dintre obiectivele sale cele mai importante, acela de a vizita și a cunoaște cât mai multe țări și tradiții din întreaga lume.

„Am visat mereu să fiu prezent în competiția Mister World și iată că visul meu a devenit realitate. Sunt extrem de fericit pentru această reușită și îmi doresc să valorific cât mai efectiv această experiența deosebită care știu ca îmi poate aduce foarte multe oportunități în modelingul internațional. Sunt onorat că am șansa să reprezint România, țara mea de suflet, într-o competiție de prin rang, să promovez turismul, cultura și tradițiile românești în fața întregului mapamond. Voi face tot ce-mi sta în putință pentru a câștiga pentru Romania marele titlu Mister World 2016”, a declarat Ion Garaba – Mister World Romania 2016.

Ion Garaba este un sportiv de performanță, o persoană extrem de ambițioasa și perseverentă, un profesionist în tot ceea ce face, candidatul perfect care poate aduce României titlul de Mister World în acest an. Este un adevărat model pentru toți băieții și bărbații care își doresc să-i urmeze exemplul, să reprezinte în viitor România în cadrul competițiilor internaționale de top. Ne bucurăm ca avem șansa de a-l delega în această competiție fiind absolut convinși că va avea o prestație de cel mai înalt nivel”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției Exclusive Event și președintele Mister World România.

Toți românii și moldovenii sunt invitați să urmărească evoluția lui Ion Garaba în perioada 8 – 20 iulie 2016 din Marea Britanie, vizitând chiar de astăzi pagina sa oficială de Facebook „Mr World România”, pagina unde vor putea vota și susține România în cadrul competiției Mister World.

România va avea nevoie de cât mai multe voturi din partea moldovenilor pentru ca Ion să se claseze pe un loc cât mai bun în competiție!

rworld2
Photo Credit: Mister World România 2016
rworld3
Photo Credit: Mister World România 2016
rworld4
Photo Credit: Mister World România 2016
rworld5
Photo Credit: Mister World România 2016
rworld6
Photo Credit: Mister World România 2016
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente