Platforma Civică Demnitate și Adevăr organizează un miting pașnic de protest pe 6 septembrie

646×404

Platforma Civică Demnitate și Adevăr „DA” îndeamnă cetățenii să participe la mitingul pașnic de protest ce va fi organizat la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, pe data de 6 septembrie 2015, ora 12:00.

„Unda de şoc provocată de ridicarea dramatică a preţurilor pentru electricitate şi gazele naturale este consecinţa directă a miliardului furat şi a jafului secolului, comis de guvernanţii RM din ultimii şase ani. Fiecare cetăţean va resimţi de-a lungul anilor nu doar impactul direct al scumpirilor energiei electrice şi carburanţilor, ci şi multiple replici ale scumpirilor în lanţ a produselor şi serviciilor de primă necesitate. Drama societăţii nu se va termina însă cu scumpirile ce vin. Primele facturi cu preţurile exorbitante, mărite din cauza miliardului furat, trebuie să fie însoţite de răspunsul nostru puternic şi solidar, care nu poate fi decât protestul civic pentru eliberarea ţării din captivitatea clanurilor guvernante corupte”, afirmă membrii Platformei DA.

„Moldova a ajuns o țară a hoției și sărăciei, un paradis pentru oligarhi și criminali„, se menționează în spotul de promovare a mitingului. „Dacă te doare, dacă nu mai poți suporta hoția și sărăcia, vină pe 6 septembrie pentru a pune țara la cale și a scoate din captivitate. Uniți și determinați, cu demnitate și adevăr poporul Moldovei își ia țara înapoi”, îndeamnă organizatorii protestului.

 

 

Urmărește și discursul Platformei DA la conferința de presă din 25 august:

 

 

Citește pe #diez o opinie despre împotriva cui va fi protestul din 6 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente