Concurs: Fapta bună a lui Valentin Marinescu

DragosPaul016

Istoria lui Valentin Marinescu este demnă de un film. Aceasta a ajuns în cutia electronică pe data de 30 noiembrie la ora 23:12. Vezi în continuare cum poți câștiga și tu un Samsung Galaxy Tab 2!

Mă aflam într-o mică vacanță la munte împreună cu familia mea. Ne găzduiau doi bătrâni simpatici și ospitalieri. Într-o dimineață bătrânul a plecat spre stână, așa cum făcea în fiecare zi. De obicei se întorcea pe la prânz dar în acea zi nu a fost așa. Văzând ca întârzie, bătrâna m-a rugat să merg după el. ”Nici o problemă”, am spus, doar că eu nu cunoșteam drumul până acolo. Bătrâna mi-a spus că drumul până acolo e întortocheat dar că mă poate călăuzi câinele ce îl aveau în curte deoarece acesta a mers de multe ori cu bătrânul și știa drumul.

Călăuzit de câinele minune și alături de fiul meu am reușit să ajung la stâna și l-am găsit pe bătrân căzut jos și nemaiputându-se mișca deoarece își rupse piciorul. L-am luat și l-am dus până acasă și apoi l-am dus cu mașina până la acel mai apropiat spital.

Mă bucur ca i-am putut ajuta dar meritul e și al câinelui credincios care m-a ajutat să ajung la stână să pot salva bătrânul.

*NB: Acest text este participant în concursul lansat de #diez “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“. Premiul care-l așteaptă pe cel mai creativ/ă și ingenios/oasă este un Samsung Galaxy Tab 2. Cei care au devenit curioși pot citi aici regulamentul concursului. Așteptăm mesajele voastre la adresa [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente