Echipa #diez lansează un concurs pentru cititorii săi, cu care ne pregătim să lăsăm anul bun 2013 în spate și să ne pregătim de 2014.

Concursul va dura în perioada 27 noiembrie – 8 ianuarie, marele premiu fiind un Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P 5100, 16 Gb. Detalii în Regulament.

Pentru a participa la concurs trebuie să trimiteți un articol din cele două teme propuse:

#. Un lucru bun pe care l-ai făcut în 2013
#. Rezoluții pentru 2014 

La adresa de email [email protected], cu titlul ”Articol pentru concurs”.

Articolul trebuie să conțină o fotografie a participantului, poze făcute de el (cum face fapta bună) sau poze-simbol care are voie să le folosească (nu încalcă dreptul de autor).

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, echipa #diez va colecta articolele voastre, iar de luni, 2 decembrie, le publicăm. Participanții pot intra în concurs până la sfârșitul perioadei de concurs (8 ianuarie 2014)

Articolele vor putea fi găsite în categoria Concurs.

Pentru a câștiga, trebuie să fiți unica persoană care are 1.000 sau mai multe like-uri la articol. În caz că sunt mai multe persoane cu 1.000+ like-uri, se va lua în considerare numărul de vizitatori unici.

În caz că nimeni nu ajunge la 1.000 like-uri, se va selecta un Top 6 care vor participa la o competiție în ziua premierii (9 ianuarie 2014), despre competiție detalii mai târziu.

Mai multe informații puteți citi în regulamentul concursului

Spor și așteptăm să citim articolele voastre.