„Participarea începe acolo unde te deranjează”. Înscrie-te la un training și învață despre activism și procesul decizional

tineri training oportunități
Foto:Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă, alături de Consiliul Național al Tineretului din Moldova te invită la un training cu genericul „Participarea începe acolo unde te deranjează”. În cadrul evenimentului, vei explora conceptul de participare prin intermediul metodelor de educație nonformală, vei identifica motivația și instrumentele pentru a practica activismul.

Dacă îți dorești să participi la acest training, trebuie să ai între 14 și 23 de ani și să fii interesat(ă) de implicarea civică. Organizatorii au pregătit o agendă care include:
# vizionarea unui film;
# sesiuni de reflecție la care vei explora valorile personale și vei analiza de ce participăm la luarea deciziilor;
# o simulare prin intermediul căreia vei afla cum funcționează procesul decizional într-un mod practic și interactiv;
# sesiuni teoretice cu ajutorul cărora te vei familiariza cu formele de participare și legislația în domeniul participării civice.

Activitățile vor dura trei zile și se vor desfășura în perioada 11-13 octombrie. Evenimentul va avea loc la Centrul de Tineret Botanica, situat pe bulevardul Dacia, numărul 37 din Chișinău. 

Dacă îți dorești să înveți mai multe despre importanța participării civice, atunci completează acest formular pentru a te înregistra la training. Termenul-limită pentru înscriere este 8 octombrie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente