(video) Valeriu Ghilețchi: Am luptat pentru pacea și bunăstarea familiilor din Republica Moldova

1
Foto:captură video privesc.eu

Candidatul independent Valeriu Ghilețchi s-a prezentat la secția de votare pentru a-și exercita votul în alegerile prezidențiale, imediat după slujba de la biserică. Acesta a venit însoțit de întreaga familie: de soție, de copii și de nepoți.

La ieșirea din cabina de votare acesta a menționat: „Am luptat mult pentru această zi, în care să votăm în mod direct președintele țării. Astăzi, vedem că avem o prezență mare la vot, deci a meritat să facem acest lucru”.

Referindu-se la votul pe care l-a făcut, Ghilețchi susține că a optat pentru un mesaj în care crede, unul important pentru viitorul națiunii. Indiferent de rezultatele alegerilor, acesta se declară mulțumit de campania electorală pe care a desfășurat-o. „Sunt obosit, dar mulțumit. Am slăbit cu 6 kg, dar a meritat. Am luptat pentru pacea în familie, în țara noastră”, a declarat Ghilețchi.

Candidatul independent a ținut să-i mulțumească și familiei lui, care i-a fost alături în această perioadă. Soția acestuia, Marina Ghilețchi, a declarat că a votat și ea pentru pacea și bunăstarea familiei din țara noastră.

Valeriu Ghilețchi a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova, la 5 aprilie 2009. Este membru al Comisiei parlamentare pentru politică externă şi integrare europeană. Acesta s-a lansat în cursa pentru fotoliul de președinte pe data de 8 decembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente