Pirate Summit Chisinau – evenimentul care vine să ajute tinerii start-uperi din Moldova

pirate
Foto:Pirate Summit Chisinau 2016

În seara de 16 iunie, 18:00 la Generator HUB, tinerii programatori și antreprenori care doresc să se afirme la capitolul proiecte personale au șansa să participe la conferința „Pirate Summit Chișinău“

Pirate Summit-ul Global reprezintă o serie de evenimente internaționale care are ca scop conectarea antreprenorilor tech locali cu investitori. Cu scopul de a descoperi startup-rile ambițioase și excepționale din întreaga Moldovă, Generator HUB în colaborare cu Pirrate Summit Global organizează evenimetul „Pirate Summit Chisinau”.

Echipa câștigătoare va participa la întâlnirea majoră de pirați în Köln, în septembrie.

În fiecare an, într-o curte creativă veche din Köln un grup selectat de 1/500 de antreprenori tech, investitori și lideri se reunesc pentru Summit-ul „Pirate Summit” – una dintre cele mai influente evenimente tech pe solul european.

Mediul său neconvențional dă naștere unor conversații și sinergii între oameni de excepție. Formatul său de discursuri off-record, mulțimea pre-selectată și starea de spirit informală invită la împărtășirea perspectivelor și cunoștințelor.

În cadrul evenimentului din Koln participă 1.500 de participanti atent selectionați din peste 60 de țări (dintre care 45% fondatori de start-up stadiu incipient, 10% fondatori etapă ulterioară, 30% investitori activi, 10% directori de companii, 5% presă)

Vor avea loc: patru etape cu sesiuni hands-on de breakout, studii de caz și discuții panel; precum și sesiuni de mentor.

Competiție de pitch „Walk the plank” cu cele mai țări 80 de startup-uri din întreaga lume.

Pirate Summit se concentrează pe crearea de rețele și o unei atmosfere deschise. Participanții vor obține perspective mari de la investitori de renume și au șansa de a-i convinge de ideea sa!

Agenda evenimentului „Pirate Summit Chisinau”:

18:00 – Intro from Pirate Summit
18:15 – Fireside Chat
19:00 – Startup Pitch Competition
21:00 – Networking

Pentru ca să faceți un pitch vă înscrieți aici: Pirate Summit Chisinau 2016

Înregistrarea gratuită de participare o puteți găsi aici: Înregistrare Pirate Summit Chisianu

Pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook a evenimentului

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente