În noiembrie la Cărturești de la Muzeu vor avea loc două ateliere dedicate gestionării și depășirii problemelor personale

carturesti librarie carti literatura eveniemnte chisinau
Foto:Facebook/Cărturești Chișinău

La Chișinău se va desfășura o serie de evenimente dedicate gestionării și depășirii problemelor personale. Toate activitățile vor avea loc în cadrul „Săptămânii Psi”.

În cadrul discuțiilor vor participa psihoterapeuți și psihologi cu experiență în domeniul lor de activitate. De asemenea, vor fi abordate și alte teme în cadrul atelierelor, cum ar fi provocările din cuplu, parentingul și educația.

„Săptămâna Psi” se va desfășura și în opt orașe din România – București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Piatra-Neamț, Sibiu, Brașov, Baia Mare – începând cu 4 noiembrie. Aceste evenimente sunt organizate de Editura Trei și sunt găzduite de Librăriile Cărturești.

La Chișinău, toate evenimentele se vor desfășura la Cărturești de la Muzeu.

Programul evenimentelor la Chișinău

Primul atelier va avea loc joi, 7 noiembrie, la ora 19.00. Subiectul discuției va fi „Poveștile copilăriei – puntea dintre Eul de Copil și Eul de Adult”, iar psihoterapeută va fi Diana Pop.

Al doilea atelier va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 16.00. Subiectul discuției va fi „Cum vorbim despre abuz?”, iar psihologă va fi Veronica Teleucă.

Se recomandă lectura cărții „Cum să le spun…”, de Gérard Collignon.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursă: blog.carturesti.ro

Programul evenimentelor din orașele din România poate fi găsit aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente