Studenții Facultății Relații Economice Internaționale ASEM în vizită la ASE București

1

Studenții Facultății Relații Economice Internaționale au avut prilejul să viziteze ASE București, partenerul strategic al ASEM. În cadrul vizitei, studenții au avut o întâlnire cu administrația ASE București: Rectorul ASE București Nicolae ISTUDOR, dr., prof. univ.; Președintele Senatului ASE București Gheorghe HURDUZEU, dr., prof. univ.; Prorector – Relații Internaționale Constantin Marius PROFIROIU, dr., prof. univ.; Decanul Facultății Relații Economice Internaționale Radu PETRARIU, dr., conf. univ.; precum și Lelia IORDAN, șeful Biroului de Cooperare Internațională și Oana CÂRNICIANU.

Pe lângă explorarea arhitecturii impresionante și a frumuseții acestui loc emblematic, studenții au avut parte de o discuție cu Domnul Constantin Marius Profiroiu, care le-a oferit perspective valoroase despre viitorul economic și educațional și i-a îndemnat să se implice în cât mai multe proiecte și programe de mobilitate pentru a se dezvolta atât pe plan profesional cât și personal. 

Această experiență unică i-a motivat pe studenții ASEM să revină la universitate și cu mai multă ardoare să exceleze în domeniul lor de studii cât și să se dezvolte multilateral și transversal. 

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente