Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă își extinde echipa! Vezi ce funcții sunt disponibile pentru mandatul 2023/2024

tinerii
Foto: Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

Vrei să faci o schimbare în societatea în care trăiești? Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă anunță aplicări pentru Echipa de Coordonare pe mandatul 2023/2024.

Poți aplica până pe 10 septembrie la următoarele funcții:
# două poziții de vicepreședinte al platformei;
# secretar general;
# coordonator al departamentului de Proiecte;
# coordonator al departamentului de Resurse Umane;
# coordonator al departamentului de Advocacy.

Pentru aplicare transmite pe e-mailul [email protected] dosarul ce conține CV-ul tău și o scrisoare de intenție ce ar include și strategia ce o ai tu, pentru poziția vizată, pe perioada mandatului septembrie 2023 – septembrie 2024. Indică în mesaj și poziția la care vrei să aplici.

„Noi te vom contacta pentru un interviu cu actuala echipă de coordonare, iar în luna septembrie, persoanele ce în urma interviului vor fi admiși, urmează a fi aleși prin procedură de vot. Avem nevoie de oameni buni, de oameni responsabili și de oameni care își doresc să contribuie la construirea unui sector de tineret puternic”, menționează responsabilii de la platformă.

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă este o organizație neguvernamentală de tineret ce activează din 2021.Misiunea organizație este promovarea participării calitative a tinerilor în procesele decizionale, suportul structurilor de reprezentare, activism civic și advocacy pentru politici de tineret.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente