Meciul Sheriff Tiraspol – Partizan se va juca fără spectatori. Persoanele care au cumpărat bilete vor primi banii înapoi

stadionul zimbru
Foto: FMF

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a fost informată de autoritățile Republicii Moldova despre imposibilitatea de a disputa meciul Sheriff Tiraspol (Moldova) – Partizan Belgrad (Serbia) din cadrul Ligii Conferinței UEFA, din data de 16 februarie curent, cu prezența suporterilor în tribune.

„Aducem la cunoștință suporterilor care și-au procurat bilete la meci că își vor putea recupera banii în cel mai scurt timp. Astfel, cei care au procurat bilete de pe site-ul nostru își vor primii banii înapoi în decurs de cinci zile lucrătoare. În cazul în care banii nu vor reveni pe cont în termenul stabilit, vă puteți adresa pe [email protected]. În paralel, persoanele care au procurat bilete de la magazinul Jako își vor putea recupera banii direct de la magazin”, se arată în mesajul FMF.

Totodată, pe parcursul zilei de astăzi, 14 februarie, au apărut mai multe informații în spațiul public că mai mulți suporteri sârbi au primit refuz de intrare în Republica Moldova, pe motiv că nu întruneau condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

„Persoanele nu și-au putut justifica scopul călătoriei în Republica Moldova, neavând documentele necesare în acest sens”, a precizat pentru NM, Raisa Novițchi, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră.


Meciul Sheriff Tiraspol (Moldova) – Partizan Belgrad (Serbia), din play-off-ului Europa Conference League se va disputa pe 16 februarie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, de la ora 22.00. Partida va fi transmisă în direct de Jurnal TV.


Amintim că ieri, 13 februarie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a oferit mai multe detalii despre planul Rusiei de a destabiliza situația în Moldova. Ea a precizat că planul Kremlinului pentru perioada următoare ar fi atacuri la adresa instituțiilor statului și luare de ostatici – acțiuni care ar urma să fie întreprinse de diversioniști camuflați în civil. Potrivit acesteia, Rusia vrea să antreneze persoane cu pregătire militară din Belarus, Rusia, Serbia și Muntenegru pentru a ataca edificii ale statului. 

Cu reacții la declarațiile Maiei Sandu au venit autoritățile din Rusia și Serbia.

Rusia spune că afirmațiile Maiei Sandu sunt nefondate și neîntemeiate: „Este evident că adevăratul obiectiv al Kievului, care a lansat dezinformarea despre «planul rus de destabilizare a Moldovei», este atragerea Chișinăului într-o confruntare dură cu Rusia”.

Autoritățile din Serbia neagă că cetățenii săi ar putea fi implicați în pregătirea acțiunilor militare în scopul destabilizării Republicii Moldova.


În data de 9 februarie 2023, în cadrul summitului Uniunii Europene de la Bruxelles, Volodâmâr Zelenski a spus că serviciile de securitate ucrainene ar fi intrat în posesia unui document rusesc care arată cine, când și cum vrea să distrugă Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente