(video) Arnold Schwarzenegger a publicat un mesaj video în legătură cu războiul din Ucraina. „Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă zic adevărul”

Logo_minister
Foto: The Phonograph

Renumitul actor și fost guvernator de California, Arnold Schwarzenegger, a publicat un mesaj video în care se adresează poporului rus în legătură cu atacul Rusiei asupra Ucrainei.

„Nimănui nu-i place să i se vorbească urât despre guvernul său. Știu că guvernul v-a spus că vrea să denazifice Ucraina. Asta nu e adevărat. Ucraina nu a pornit acest război, și nici naziștii. Au pornit războiul oamenii de la Kremlin. La fel, nu vi se spune despre consecințele acestui război, care va afecta fiecare rus, cu mii de vieți pierdute”, a spus Arnold Schwarzenegger.

De asemenea, el a mai vorbit despre tatăl său care a luptat pentru naziști la Leningrad, culturistul sovietic Iuri Petrovici Vlasov care l-a inspirat să se ocupe cu bodybuildingul, și despre rușii pe care îi consideră noii săi eroi.

„Putin nu își minte doar poporul, ci și pe soldații săi. Mulți dintre soldați nici măcar nu știau unde pleacă. Unora li s-a spus că pleacă să lupte cu naziștii și că vor fi întâmpinați precum eliberatori. Altora li s-a spus că vor pleca la exerciții militare, ei nici măcar nu știau că merg la război. Altora li s-a spus că merg încolo pentru a proteja locuitorii de etnie rusă din Ucraina. Niciunul dintre aceste lucruri nu este adevărat”, spune Schwarzenegger.

Adresarea video poate fi văzută mai jos.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente