UTM a dat start celui mai grandios proiect al anului. Biblioteca universitară va fi reparată capital și va fi dotată cu echipament și mobilier

272037984_5205227209510531_6571315249061055060_n
Foto: UTM.md

În noul an, UTM planifică să modernizeze spațiul în care studenții petrec mult timp studiind în liniște și siguranță. Este vorba de spre Biblioteca Tehnico-ştiinţifică UTM.

În calitate de rector al UTM, și în acest an confirm angajamentul să investim și să modernizăm spațiile universității. În funcție de finanţare de care dispunem, anual vom efectua reparaţii pentru a ne (re)construi instituția să funcționeze mai inovativ, vizionar și tehnologizat, dar şi mai eficient pentru studenții UTMiști!”, a menționat rectorul universității, Viorel Bostan, în procesul inspectării unui nou proiect de anvergură din campusul Râșcani.

În contextul celor menționate, alături de Dinu Turcanu, prorector și Dorin Trofimciuc, șef Direcția Tehnică a universității, dl Viorel Bostan a avut o ședință de lucru cu toate subdiviziunile universității implicate în procesul renovărilor și transformărilor celui mai grandios proiect al anului 2022 (peste 1 300 de metri pătrați).

„Reparația capitală și dotarea cu echipament și mobilier nou a bibliotecii universitare vor avea drept rezultat transformarea acesteia în spații moderne de învățare individuală sau în grup, cu săli multimedia, acces la colecțiile digitale și baze de date internaționale pentru informare și documentare”.

Pandemia cu care ne confruntăm în ultimii ani, nu poate opri lucrurile bune. La UTM, continuă lucrările de reparaţie a spaţiilor de studii, a căminelor studențești, fațade ale blocutilor de studii, holuri și coridoare, căi de acces în campusul universitar, iar grandiosul proiect de reparație capitală a Bibliotecii Tehnico-ştiinţifică UTM este un efort considerabil care va impulsiona benefic procesul de studii, activitatea extracurriculară, dar și atractivitatea UTM per ansamblu. Pentru că Universitatea Tehnică a Moldovei e mereu cu gândul la voi, dragi UTMişti”, a punctat dl Dinu Turcanu, prorector informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare.

UTM.md

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente