Centrul Municipal de Tineret din Chișinău oferă tinerilor servicii gratuite de consiliere psihologică

Diana Ghimpu, psiholog

Centrul Municipal de Tineret Chișinău a Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău oferă servicii gratuite de consiliere psihologică tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

La consilierea psihologică se pot adresa toate persoanele care trec printr-o perioadă mai dificilă și nu știu ce să facă; nu găsesc limbă comună cu semenii lor; vor să aibă o comunicare armonioasă cu părinții; vor să găsească răspunsuri la anumite întrebări care îi macină sau pur și simplu au nevoie să comunice cu persoane care îi vor înțelege.

Consilierea psihologică este absolut confidențială, tot ce se discută în cadrul ședințelor este strict confidențial, chiar și faptul că s-au adresat după ajutor.

Tot ce trebuie să facă persoanele care vor o consiliere psihologică este să se înregistreze accesând acest formular, iar echipa centrului îi va contacta pentru a le face o programare.

Centrul Municipal de Tineret Chișinău se află în mun. Chișinău, sect. Ciocana, str. Petru Zadnipru 3/2

Pentru informații suplimentare puteți să scrieți la adresa de email: [email protected] sau să telefonați la numărul de telefon 022 48 24 20.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente