(video) Urmărește live lansarea platformei sexplicatii.md. Îți vom relata despre ce nu se vorbește la școală, iar acasă – rareori

DSC_3670

Am ajuns în momentul în care podcast-ul sexplicații se mută la căsuța sa. Avem deja un an de sexplicații, două sezoane și peste 20 de episoade publicate. Deja de un an, vorbim în limbile română și rusă despre relații sexuale asumate, conștiente și protejate. Aducem specialiștii mai aproape de tineri (tinere) și luptăm cu miturile apărute pe rețelele sociale sau transmise din generație în generație.

În acest timp, am reușit să adunăm o comunitate de ascultători activi și fideli. Pentru că ne pasă de educația pentru sănătate sexuală și de cea reproductivă a tinerilor, am decis să muncim mai mult și să lansăm platforma sexplicatii.md, unde fiecare tânăr și tânără va putea găsi răspunsurile pe care le caută.

Astăzi, vă prezentăm sexplicatii.md alături de invitații și invitatele noastre. Tot în cadrul evenimentului, vom vorbi despre evoluția podcast-ului, despre importanța platformelor alternative de informare a tinerilor și a tinerelor cu privire la educația pentru sănătate sexuală, dar și despre cum se pot implica tinerii voluntari în promovarea acestei platforme și a subiectelor despre educația sexuală în rândul tinerilor.

În cadrul evenimentului, ne sunt alături UNFPA Moldova, Rețeaua Centrelor de tineret din Moldova, Centrul Media pentru Tineri și Youth Klinic Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente