(video) Capitala îmbracă haine de sărbătoare. Deși nu vom avea târg de Crăciun, la Chișinău vor fi amenajate mai multe locuri cu decorațiuni de iarnă

Crăciun

Anunțul premierului Ion Chicu că în acest an nu vom avea târg de Crăciun cu siguranță a întristat moldovenii care iubesc atmosfera sărbătorilor de iarnă, cântecele de Crăciun care răsună de la fiecare colț și vinul fiert procurat în stradă. După acest anunț mulți se întrebau dacă orașul va fi amenajat în spiritul sărbătorilor de iarnă sau în acest an rămânem fără luminițe, brazi împodobiți și luminițe sclipitoare. Primarul capitalei a anunțat că, deși acest an este mai special din cauza situației pandemice, oricum vom putea să ne bucurăm de sărbători, iar în oraș, în fiecare sector vor fi amenajate locuri speciale cu decorațiuni de iarnă.

Catedrala Mitropolitană deja a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar în viitorul apropiat, urmează ca alte locații și edificii să fie înzestrate cu luminițe.

„Capitala începe a îmbrăca haine de sărbătoare. Cu toată situația de criză pandemică, spiritul de Crăciun trebuie să persiste. În curând, ne propunem ca în fiecare sector să fie amenajate locuri speciale cu decorațiuni de iarnă. În centrul orașului va fi instalat bradul artificial care a fost cumpărat în anii precedenți. Vin sărbătorile altfel în acest an, dar putem să ne bucurăm frumos de ele!”, scrie Ion Ceban.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente