(foto) A fost deschis cel mai verde loc din centrul Chișinăului. Floral Soul a inaugurat o nouă casă pentru plante

floralcollage

Într-o lume în care betonul câștigă tot mai mult teren, fetele de la Floral Soul aduc natura în spațiile interioare pentru a oferi oamenilor un miez de inspirație. De aproape doi ani de zile, Floral Soul înverzește companiile și casele din Moldova, iar de curând ne-au bucurat cu o noutate.

Pe 25 octombrie, Floral Soul s-a lansat într-un proiect de cursă lungă adresat tuturor iubitorilor de plante – Floral Soul Orangerie. Noul spațiu verde pune la dispoziția vizitatorilor nu doar plante exotice de interior, ci și o echipă de ghizi experimentați. Organizat în condiții de maximă siguranță, evenimentul de inaugurare a adunat laolaltă mai mulți doritori de o pauză verde. Cu multe vorbe de duh și miniexcursii printre plante, fiecare vizitator a plecat cu un nou prieten verde sub braț.

Situat pe strada Mihail Kogălniceanu 54, Floral Soul Orangery e o adevărată oază modernă a plantelor ornamentale. Poți admira și achiziționa unele dintre cele mai impresionante plante exotice de interior, cum ar fi Musa Banana, Ficus Elastica care poate ajunge până la trei metri înălțime, Monstera Deliciosa cu frunzele sale elegant perforate sau chiar plante suculente ciufulite sau țepoase. Pe lângă asta, vei fi ghidat și informat în amănunt despre cum să alegi o plantă potrivită spațiului tău.

Intenția Floral Soul Orangery este să îți aducă armonie și bucurie, să îngrijească de plante și să te ghideze în lumea lor – principii și valori pe care le vor continua și în noua lor casă. „Vrem ca oamenii să aibă natura aproape și să se bucure de ea, mai ales că acum petrecem atât de mult timp în casă și la birou, cu acces limitat la aer curat sau la un spațiu verde”, afirmă Anastasia, fondatoarea Floral Soul.

Mai jos găsiți o selecție de fotografii de la eveniment, menite să vă inspire.

Floral Soul este online pe Facebook și pe Instagram.

Pentru sfaturi și sugestii de îngrijire a plantelor sau pentru o comandă online cu livrare gratuită la domiciliu în raza municipiului Chișinău, accesează platforma www.floralsoul.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente