(foto) Suntem din nou populari în lumea mare. Inaugurarea fastuoasă a WC-ului din satul Hiliuți a ajuns pe 9gag

9gag

Se pare că lansarea cu pâine și sare, dar și cu panglică roșie a WC-ului din satul Hiliuți nu a impresionat doar moldovenii, ci și persoanele de dincolo de hotarele țărișoarei noastre. Astfel, ne-am trezit iar subiect de discuție pe platforma 9gag.

„Moldova este atât de coruptă, încât construirea unui nou WC pentru copii în școală este un eveniment atât de rar, încât este sărbătorit cu pâine și sare și panglică roșie” – de această descriere sunt însoțite fotografiile de la lansarea WC-ului, care au ajuns pe 9gag.

Dar pentru ca să nu ne simțim super speciali, să știți că adevărata luptă pentru cea mai „fastuoasă” inaugurare a început în comentariile postării. Internauții din mai multe țări „au lăudat” și au arătat inițiative similare inaugurării acestui WC. Mai jos găsești câteva dintre fotografiile adunate în comentarii.

În anul 2020, Moldova a reușit să se facă faimoasă pe 9gag de mai multe ori. Vezi aici ce lucruri ne-au mai făcut populari în toată lumea.

Despre 9gag. Este o platformă online care permite utilizatorilor să încarce și să partajeze „conținut generat de utilizator” sau alt conținut de pe site-uri web externe de socializare. Platforma este una dintre cele mai cunoscute pentru meme-urile și fotografiile bizare culese de pe tot globul.

Despre inaugurarea WC-ulu în satul Hiliuți. Recent, în acest sat din Moldova a fost inaugurat un WC în interiorul școlii. La eveniment au participat deputatul socialist Vladimir Mizdrenco, primarul satului Hiliuți, Alexandru Sandu, și președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru.

Inaugurarea veceului s-a sărbătorit după toate „normele”, cu sare și pâine și cu momentul culminant de tăiere a panglicii roșii. Apropo, acest moment a fost postat pe Facebook chiar de președintele raionului. După câteva ore, acesta a șters imaginea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente