(doc) Toți membrii PDM din Florești au decis să părăsească formațiunea: „Pavel Filip este responsabil de dezbinarea și distrugerea partidului”

pdm-822×437-1

Toți membrii Organizației Teritoriale Florești a Partidului Democrat anunţă că părăsesc formațiunea. Decizia a fost luată după ce, în data de 14 august, Biroul Executiv al formațiunii a decis excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat. Totodată, aceștia susțin că a fost luată o astfel de decizie din cauza lui Pavel Filip și a apropiaților lui din PDM.

„Noi, toți membrii Organizației Teritoriale Florești a Partidului Democrat, în corpore, declarăm că părăsim PDM și ne declarăm neafiliați în toate organele locale elective din raionul Florești. Totodată, ne rezervăm dreptul de a reveni în PDM odată cu plecarea lui Pavel Filip, direct responsabil de dezbinarea și distrugerea partidului”, se menționează în declarația membrilor PDM din Florești.

Amintim că pe 15 august toți membrii Organizației Teritoriale Cahul a Partidului Democrat, în număr de 33 de persoane, au anunţat că părăsesc formațiunea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente