(foto) Descoperă „Casa Veche” – pensiune rustică din sudul Moldovei. Aici poți savura gustul verii departe de graba și gălăgia orașului

Casa Veche
Foto: Cunoaște-ți Țara

„Casa Veche” este o pensiune turistică din sudul Moldovei, localizată în satul Palanca, raionul Ștefan Vodă. Este o casă în stil rustic și dispune de 12 locuri de cazare, o terasă de vară și un restaurant cu bucătărie regională, precum și un spațiu pentru masterclass-uri culinare.

La restaurantul pensiunii sunt folosite exclusiv produsele crescute chiar în grădina casei sau sunt procurate de la gospodarii din lunca Nistrului.

Cunoaște-ți Țara

„Pensiunea a fost deschisă în toamna anului 2019 și are cinci camere care pot găzdui 12 persoane. Camerele sunt elegante și spațioase. Proprietatea are de asemenea două terase acoperite cu o capacitate de 60 de persoane, o grădină și o curte spațioasă. „Casa Veche” este o locație orientată spre familie și acceptă animalele de companie”, scrie Wine Tours Moldova.

De menționat este aspectul camerelor de cazare, care instant te teleportează în altă perioadă, acolo unde odăile erau „împodobite” cu covoare naționale, prosoape brodate sau laițe din lemn.

Cunoaște-ți Țara

De asemenea, „Casa Veche” dispune de locuri de parcare și se află în proximitatea imediată a traseului național, la doar un kilometru de Vama Palanca și la 137 de kilometri de Chișinău.

Pensiunea „Casa Veche” este un loc pitoresc pentru evadarea de la graba și gălăgia orașului. Totodată, vă sugerăm să accesați pagina de Facebook a echipei Cunoaște-ți Țara pentru a afla mai multe detalii despre excursiile pe care le organizează către această pensiune și nu doar!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente