(video) Ion Chicu: „Grădinițele nu vor fi deschise în luna august, iar starea de urgență va fi prelungită”

gradinita_44473200

Premierul Ion Chicu a declarat în cadrul emisiunii „Moldova în direct” că starea de urgență în luna august va fi prelungită, iar grădinițele și școlile ar putea fi deschise tocmai din 1 septembrie.

„Nu am devenit mai responsabili, continuăm să nu respectăm regulile. Această pandemie nu are de gând să plece nici din Moldova, nici din întreaga lume. Numărul cazurilor noi crește peste tot în lume. Perspectiva este următoarea. În anul 2021 sunt șanse să fie create vaccinuri care ar permite reducerea îmbolnăvirilor. Până atunci, omenirea va trebui să se adapteze la această nouă circumstanță. Astăzi, vom decide prelungirea stării de urgență și nu vom putea redeschide grădinițele din 1 august. Pregătim terenul pentru a redeschide grădinițele și școlile din 1 septembrie. Lucrăm asupra modalităților după care vor activa aceste instituții. Pandemia nu a plecat nicăieri și ar trebui să implementăm în continuare măsuri de control asupra pandemiei”, a declarat Ion Chicu.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente