(doc) Tot ce trebuie să știi dacă ești sau vrei să fii antreprenor în Moldova. A fost lansat Ghidul Întreprinderilor Mici

liliana

Pe 21 iulie, a avut loc lansarea publică a Ghidului Întreprinderilor Mici din Moldova, o publicație practică, elaborată cu ajutorul Biroului de Cooperare al Elveției/Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene în Republica Moldova.

Evenimentul a fost moderat de către Liliana Busuioc, directoarea executivă în cadrul Alianței Întreprinderilor Mici și Mijlocii (AIM), care a subliniat importanța creării acestui ghid pentru dezvoltarea ecosistemului de afaceri din țară, îndeosebi pentru antreprenorii care au lansat afacerea sau pentru cei are intenționează să o facă: „Ghidul Întreprinderilor Mici din Moldova este scris de către antreprenori pentru antreprenori, fiind destinat și organizațiilor de suport sau organizațiilor care se ocupă de educația acestora. Publicația servește o foaie de parcurs pentru toți cei care intenționează să lanseze o afacere sau se află în primii trei ani de activitate”.

Procesul de elaborare a ghidului a fost unul participativ. Au fost consultate peste 100 de persoane, astfel încât ghidul să conțină informații actualizate și ajustate nevoilor reale ale potențialilor beneficiari. Apariția lui a fost posibilă datorită implicării antreprenorilor din toată țara, instituțiilor de învățământ sau a partenerilor de dezvoltare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente