(video) Cinci motive să faci un internship la Endava

ZL403Bx

Tehnologiile informaționale sunt într-o continuă dezvoltare și sunt capabile să propună cele mai potrivite și utile soluții pentru necesitățile tuturor industriilor. Iar dacă vrei să contribui și tu la soluționarea inteligentă a problemelor, participă la un stagiu gratuit oferit de Endava.

Îți prezentăm mai jos cinci motive să te înscrii la noul program de internship care va demara în septembrie.

#1. Înveți ceva nou.

Este o oportunitate excelentă să ieși din zona de confort și să înveți ceva nou sau să-ți dezvolți abilitățile. Îți promitem o călătorie intensă și memorabilă!

#2. Îți schimbi profesia pe una cu un viitor cert.

Internship-ul reprezintă un început excelent pentru cei care vor să-și schimbe profesia și să adopte una din domeniul IT. Ai nevoie doar să vorbești o engleză fluentă și să studiezi materialele pe care ți le punem la dispoziție.

#3. Afli cum decurge fluxul de muncă în cea mai mare companie IT din Moldova.

Este o oportunitate minunată să afli cum decurge fluxul de muncă într-o multinațională IT. Mai mult, ești parte a acestui flux și implicat în proiectele reale ale companiei. Deci, obții și experiență.

#4. Înveți de la profesioniști.

Ai ocazia să înveți de la profesioniști desăvârșiți, să întâlnești oameni noi care sunt deschiși să te ajute și să-ți transmită pasiunea lor pentru munca pe care o fac.

#5. Poți obține un loc de muncă.

Este o ocazie perfectă să obții un loc de muncă, chiar dacă nu ai experiență în domeniu, dar manifești interes și determinare să excelezi.

Programul de internship se va desfășura începând cu luna septembrie. Sunt așteptate persoane cu o gândire analitică, cu aptitudini de rezolvare agilă a problemelor cu ajutorul soluțiilor inteligente.

Alege una dintre specialitățile: Applications Management, Development sau Testing.

Perioada de înscriere a fost extinsă și se încheie în data de 31 iulie. Pentru mai multe detalii, accesează pagina web a programului.

Vezi în video cum s-a desfășurat ediția de primăvară a programului.

Programul de internship la Endava este bianual și se desfășoară, de obicei, primăvara și toamna. Acesta a fost lansat pentru prima oară acum opt ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente