(video) Surorile Osoianu au înregistrat o piesă pentru jocul video „The Last of Us Part II”, la invitația celor de la PlayStation România

1

Surorile Osoianu au înregistrat o melodie pentru coloana sonoră a jocului video The Last of Us Part II, la invitația celor de la PlayStation România.

Melodia se numește „Prin valea umbrei morții sau Cântecul lui Ellie” și își dorește să se transpună perfect pe destinul personajului central, urmărit de emoții și curaj.

Surorile Osoianu constituie un ansamblu etnofolcloric familial alcătuit din cinci membre: Ileana, Iulia, Valentina, Romelia și Maria Osoianu. Surorile Osoianu s-au născut în satul Horești, raionul Fălești, Republica Moldova.

Surorile Osoianu sunt recunoscute ca fiind „cinci voci gemene” care au promovat și continuă să promoveze valoarea, autenticitatea folclorului românesc atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele ei.

Încă din perioada ocupației sovietice, Surorile Osoianu au fost primele care au îndrăznit să aducă pe scenă cântecele pascale și colindele, primele care au adus poporului acest tezaur național.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente