Descoperă locațiile pitorești din raionul Călărași cu ghidul online Teleportravel. Detaliile itinerarului

teleport calarasi 1

Chiar dacă situația epidemiologică nu ne permite să călătorim în această vară ca înainte, acest lucru nu înseamnă că nu putem descoperi locații noi acasă, în Republica Moldova. Cel puțin de această părere sunt creatorii proiectului Teleportravel, care alături de câțiva ghizi cu experiență creează un itinerar nou în fiecare săptămână, ce te ajută să descoperi fiecare raion al Moldovei.

Traseul acestei săptămâni, denumit „Cel Mai dulce itinerar”, care a fost creat în colaborare cu ghida Aurelia Borzin, îți permite să te teleportezi din parcurile aglomerate, într-o locație liniștită și nemaipomenit de „dulce”, ce are aromă de flori și gust de miere naturală, fiind învăluită de mistere și de curiozități istorice pe care suntem siguri că nu toți le cunosc.

Acest traseu vă ghidează către următoarele destinații din raionul Călărași:

#1. satul Păulești;

#2. conacul Russo și arborii seculari;

#3. Stejarul lui Gagarin și alte case vechi;

#4. rezervația „Cimitirul cailor”;

#5. mănăstirea Răciula;

#6. Casa mierii.

Traseul cu mai multe detalii îl găsești aici.

Descoperă locațiile din Moldova fără excursii de grup, într-un singur click, fără necesitatea de a descărca în telefon o aplicație specială, deoarece ghidul Teleportravel este disponibil direct din aplicația Messenger, iar pentru cei ce economisesc traficul de internet există opțiunea de a descărca itinerarul în format PDF.

Menționăm că toate itinerarele sunt disponibile gratuit, de aceea vă îndemnăm să vă pregătiți rucsacurile pentru acest weekend și să porniți într-o nouă aventură interesantă!

Mai multe detalii despre Teleportravel vedeți pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente