Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a cinci decese noi provocate de COVID-19. Este vorba despre trei bărbați și două femei.

Decesul 284: bărbat de 63 de ani din Râbnița. Comorbidități: hipertonie arterială, diabet zaharat, cardiomiopatie.

Decesul 285: bărbat de 76 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 11 mai la Spitalul Clinic Municipal Arhanghel Mihail. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, encefalopatie mixtă, cord hipertensiv subcompensat.

Decesul 286: femeie de 76 de ani din Ceadâr-Lunga, internată în data de 18 mai la spitalul raional Ceadâr-Lunga. Comorbidități: bronșită cronică, boală coronariană, hipertensiune arterială.

Decesul 287: femeie de 71 de ani din Comrat, internată în stare gravă în data de 27 mai la spitalul raional Ceadâr-Lunga. Comorbidități: bronșită cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Decesul 288: bărbat de 63 de ani din raionul Ialoveni, internat în data de 18 mai la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: cardio-nefropatie hipertensivă cu insuficiență renală și cardiacă, ciroză hepatică decompensată.