(foto) Astăzi la #diez e sărbătoare, azi e ziua „celui mai crutoi șef ever”. Alex, La Mulți Ani!

iPiccy-collage

„O dată în an” – unii așteaptă mai mult ziua respectivă, alții mai puțin, dar cert este că pentru noi toți reprezintă o zi specială, o zi în care mulți își fac planuri noi sau se bucură de cele deja realizate. Iar ziua de astăzi e despre Alexandru Lebedev, șeful căruia nu-i place să-i spui șef, persoana căreia îi place să râdă la glume chiar dacă uneori nu-s prea amuzante; important e că știe să te facă să zâmbiți împreună la ele. Noi, toată echipa #diez, îl îmbrățișăm și îl felicităm cu această zi minunată, iar mai jos am lăsat unele dintre cele mai amuzante și emoționante momente petrecute împreună cu șeful nostru drag! La mulți ani!

„Amuzant a fost când, în primele zile de lucru la #diez, am asistat la un training despre cum se creează o fotografie reprezentativă pentru o știre. Alex a îmbrățișat copacul din fața Uniunii Scriitorilor pentru știrea despre Ziua internațională a îmbrățișării copacilor. Da, este așa ceva. Amuzant a fost când Alex m-a trimis să umblu din magazin în magazin să fac diferență între prețuri la anumite alimente pentru primul nostru proiect comercial. Amuzant a fost când m-am rătăcit prin centru la primul eveniment pe teren la care mă duceam și Alex îmi dădea indicații despre cum să mă orientez pe strada pietonală. Amuzant a fost când Alex a dăruit fetelor din redacție dresuri cu #-uri pe ele. Amuzant (și trist) a fost când Alex mi-a dat cadou de Crăciun un tirbușon și mi-a zis să-l port cu mine mereu în rucsac, iar eu luându-i sfatul în serios, l-am uitat la modul propriu în rucsac, până când a fost descoperit la aeroport la security check. Așa am rămas fără tirbușon care nici măcar nu fusese folosit. Peste câțiva ani, Alex mi-a dăruit un nou tirbușon. Emoționant a fost când Alex mi-a dat o scrisorică înainte să merg la ISWinT și mi-a zis să o deschid doar în tren, în drum spre Timișoara. Acolo erau niște bani de buzunar cu îndemnul să am un timp frumos la festival. Emoționant a fost când Alex a venit până la Miskolc (capătul lumii ungurești) să fie acolo pentru mine când am absolvit masteratul, în cea mai toridă zi din 2019, într-o sală fără aer condiționat. Aaa… lista mea e lungă, pentru că-l cunosc pe Alex de mai bine de șase ani. La cât mai mulți ani, pentru tine și pentru #diez.” (Alina)

„Când am venit la #diez eram foarte stresată, iar persoana care mă stresa cel mai mult era Alex. De fiecare dacă când nu înțelegeam ceva și Alex venea să mă ajute, totul mergea și mai rău, nu puteam scrie corect cuvintele în căutare, se bloca calculatorul sau totul ca prin minune ieșea perfect din prima încercare și eu stăteam stupefiată cu o față vinovată: «Dar acum cinci minute sigur, sigur nu mergea». Treptat, am început să mă acomodez. Alex era un șef tare bun, el știa dacă aveam probleme, cine îmi erau cei mai apropiați prieteni, cu ce băieți ieșeam la întâlniri, până în momentul în care mi-am mutat locul și nu mai putea să-mi citească mesajele de pe Facebook. Uneori, mai că zicea: «Stai, stai, că n-am reușit să citesc totul!». Acum, Alex rămâne a fi acel șef care râde la toate glumele din birou și astfel ne face să ne simțim mai bine chiar dacă nu mereu glumele sunt amuzante, ne încurajează să ne depășim limitele, să ieșim din zona de confort și să credem în propriile forțe și, cel mai important, ne susține indiferent de situație.” (Valeria)

„Înainte să te cunosc mai bine credeam că ești mai sever, autoritar poate, da, da! Dar cu timpul m-ai surprins plăcut! Știi, după cum mulți urează în asemenea zile numai bani și prosperitate, reiese că demult trebuia să fim cu toții cel puțin milionari, însă eu voi fi un pic mai realist în ceea ce ține de urări. Totuși, ele trebuie să se îndeplinească, nu? În primul rând, să nu îmbătrânești niciodată «spiritual», să crești copilul din tine cu zâmbete și momente frumoase, dar nu prea mult, ca să nu devină adolescentin; atunci se face nociv și nu-i într-atât de plăcut. Și cum alfabetul limbii române are 31 de litere, fie ca cea de-a 31-a literă din el, acel «Z», care mai semnifică speranță și optimism, să fie medalionul tău de succes!
P.S. Chiar dacă alfabetul se termină la 31, tu vei avea misiunea să inventezi și să reinventezi noi litere și noi orizonturi pentru ziua de mâine.” (Petru)

„Aleeex, la mulți ani frumoși și colorați! Merci pentru că ești cel mai crutoi șef ever (chiar dacă nu-ți place când îți spunem boss), merci pentru că ai grijă de fiecare omuleț din redacție așa cum știi tu mai bine, merci că ești un prieten atât de bun, merci pentru concertele pe care le susții în redacție, merci pentru discuții lungi și productive sau vesele ori aberante, dar atât de plăcute, merci pentru cafea (imposibil de numărat câte căni au fost).
Și încă ceva, e atât de fain să ai pe cineva cu care poți face share la glumițe specifice. Merci! La mulți ani și multe inimioare violete.” (Elena)

„Noroc șefu’. Eu tare mă mândresc de tine și vreau să-ți spun cu certitudine că tu creezi vedete de la zero. Nu îți este frică să «împingi» în ocean oamenii care nu pot înota, pentru că ai încredere în ei. Acești oameni niciodată n-o să te trădeze. Îți mulțumesc pentru acești aproape trei ani pe care i-am petrecut alături de tine. Când te-am văzut pentru prima dată, credeam că ești vreun reporter de rând care îmi dă indicații ce să fac. Apoi, peste câteva zile de lucru la #diez, am aflat că tu îmi ești șef, ahahhaah. Și asta mult spune. Nu suferi de vedetism și prin asta ești cel mai bun. La mulți ani și îți doresc ca toată Moldova să citească doar #diez-ul.” (Liubomir)

„Алекс, спасибо за то, что у меня молодой, весёлый, интересный и понимающий шеф! Прости, что не всегда смеюсь над твоими шутками. 🙂 Быть частью созданной тобой команды – настоящая удача! С днём рождения!” (Lily)

„Istorii interesante cu Alex cred că sunt multe și diferite. Din acest motiv, e greu de ales una anume. Din cele mai interesante este momentul când Alex râde la gluma ta. Asta nu înseamnă că gluma e super bună sau poate o face din amabilitate, dar cred că lui îi place să râdă. Sau momentul când Alex se enervează că te comporți cu el ca și cu un șef. Alex mai are talentul de a alcătui cântece, improvizând melodia la o chitară de jucărie, despre lucruri pe care le vede pe drum la ora trei dimineața în drum spre Eli Pili. După cum am menționat la începutul textului, momente interesante cu Alex sunt multe și mie îmi place mult că el este șeful. La mulți ani!” (Constantin)

„La mulți ani! Să fii iubit! N-am să uit cum ai mers odată cu mine la un eveniment fashion pentru că eu voiam să-mi plimb rochia muștar, deși noi ambii știm că de fapt tu ai mers pentru vin. :)” (Djein)

„Având puterea de a fi ultimul care modifică articolul, îmi asum dreptul de a «impune» și câteva cuvinte din partea mea. Există dovezi incontestabile că Alexandru Lebedev este un om cu adevărat bun, cu un coeficient de inteligență atât de ridicat încât orice test IQ în sine s-ar intimida și un căpitan minunat în orice domeniu. Iată, ești și căpitanul echipei #diez, dacă tot nu accepți să fii numit șef. Pentru mine, ești în primul rând coleg de echipă la quiz, având cele mai plăcute și reușite momente împreună anume la astfel de evenimente. La mulți ani!” (Victor)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente