Best of: lista localurilor care livrează cozonac, pască sau servesc meniul complet de Paște

pască

Se apropie sărbătorile de Paște și pentru că opțiunea de a merge la magazin după pască sau cozonac e un lux, mai multe localuri din Capitală și nu doar au venit cu oferte speciale. De la livrări de pască și până la un meniu complet pentru masa de Paște, localurile au aranjat totul în modul în care să te poți bucura din plin de sărbătoare. Prin urmare, am decis să te ajutăm cu o listă de localuri care fac livrări pentru masa de Paște.

# Jolly Alon Hotel & Business Center

Image may contain: 1 person, food

Jolly Alon a redus prețurile pentru cozonacii de Paște. Aici puteți găsi: ruladă cu nuci, vișine sau cireșe albe, cozonaci sau pască cu brânză.

# Link la pagina de Facebook a restaurantului

# Numărul de contact: +373 79 54 01 05‬

# Magnolia

Magnolia v-a pregătit o diversitate de biscuiți de Paște, pască, panettone și cozonaci. Livrarea în raza orașului Chișinău e de 45 de lei, iar dacă comandați în sumă de 500 de lei și mai mult, livrarea e gratuită.

# Link la site-ul brutăriei

# Numărul de contact: +373 79 92 06 95

# Dorin Mereuță

Image may contain: dessert, drink and food

Dorin Mereuță ne bucură cu bunătăți artizanale și sănătoase. Începând cu data de 14 aprilie, veți putea face comandă de cozonac cu livrare la domiciliu sau să-l ridicați chiar voi de la brutărie.

# Link la pagina de Facebook a lui Dorin

# Pentru comandă urmează să completați acest formular

# Mi Piace

Image may contain: food

Mi Piace vine cu o gamă variată de panettone. Bucătarii ne asigură că toți panettone conțin doar ingrediente naturale și sunt pregătiți cu multă dragoste.

# Link la pagina de Facebook a restaurantului

# Numărul de contact: +373 78 98 33 33

# Tortik

Image may contain: dessert and food

Cei de la Tortik ne-au obișnuit cu torturi frumoase și ingenioase. În ajunul sărbătorilor de Paște, patiseria face și pască, care poate fi personalizată la discreția voastră.

# Link la pagina de Facebook a patiseriei

# Numărul de contact: +373 78 20 02 00

# Brutăria Bardar

Dacă vreți să puneți pe masa de sărbătoare un panettone italian adaptat la tradiția moldovenească, atunci puteți să apelați la Brutăria Bardar.

# Link la pagina de Facebook a brutăriei

# Numărul de contact: +373 69 84 77 10

# La Plăcinte

Image may contain: food

Rețeaua La Plăcinte v-a pregătit cinci tipuri de umpluturi pentru cozonacii pascali: vişină, mac, nucă, fructe uscate şi ciocolată. Comandați trei cozonaci şi veți primi o sticlă de vin Purcari cadou!

# Link la pagina de Facebook a restaurantului

# Numărul de contact: 022 21 12 11

# Trattoria

Trattoria della nonna vă aduce bucatele sfințite direct la ușa casei! În dimineața Paștelui, părintele Teodor va blagoslovi pachetele cu bucate. Acestea urmează să fie livrate gratuit la adresa voastră sau a altor persoane pe care doriți să le bucurați. Restaurantul a pregătit trei poziții pe care puteți să le comandați.

# Link la oferta restaurantului

# Numărul de contact: +373 60 66 98 20

# Rozmarin

Image may contain: food and text

Rozmarin de asemenea vine cu o ofertă specială pentru sărbătorile de Paște. Localul coace la comandă cozonaci de tip panettone.

# Link la pagina de Facebook a restaurantului

# Numărul de contact: +373 69 10 18 43

Anterior, am făcut și o listă cu patiseriile din oraș, unde de asemenea puteți găsi pască, cozonac și alte produse gustoase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente