Mai multe localuri din Chișinău vor livra mese zilnice gratuite lucrătorilor medicali și polițiștilor care sunt de gardă în perioada carantinei

V9OPOUSO

Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) își va asuma să livreze mese zilnice pentru lucrătorii medicali de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”. Despre această inițiativă a anunțat asociația pe pagina sa de Facebook după mai multe discuții cu autoritățile.

De asemenea, MuzCafe Albișoara va oferi zilnic ceai/cafea și plăcinte echipajelor de poliție, Star Kebab va livra pachete pentru echipajele de poliție care sunt în gardă la spitalele Toma Ciorbă și Lomonosov, iar McDonald’s Moldova va oferi băuturi calde și sandviciuri echipajelor de poliție și din ambulanțe.

Toate aceste lucruri sunt posibile datorită implicării localurilor de alimentație publică, care au disponibil serviciul de livrare: McDonald’s, Star Kebab, Trattoria della nonna, The Penthouse Cafe, Torro Burgers, Oliva Restaurant, DRAFT – Rețea de berării, Mojito, La Mămuca, Panadero, MuzCafe Karaok, Rozmarin Cafe (Spitalul Clinic Republican), Tucano Coffee, Garden Palace Events Restaurant, VILLA Garden, Box Catering.

La fel, MĂR îndeamnă localurile care au serviciul de livrare disponibil să se alăture acestei inițiative. Alte localuri sau agenți economici (persoane juridice) care nu fac parte din HoReCa, dar doresc să contribuie la această cauză nobilă, pot face donații financiare, din care va fi suplini numărul de oameni alimentați zilnic.

Puteți face donații pe contul asociației:
Asociația Patronală „Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova”
IBAN: MD70EX0000002251645749MD
C.f: 1013620007846
C.b: EXMMMD22404.

Pentru mai multe detalii sau informații apelați la numărul de telefon 068 666 333 (Aneta Zasavițchi).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente