„Noi vom învinge!” Un șofer de taxi oferă serviciu de transport gratuit pentru medici

Ivan Hotinschi
Foto: Ivan Hotinschi

Pe întreg teritoriul țării a fost anunțat cod roșu de epidemie de coronavirus, autoritățile ne sugerează să stăm acasă și să ieșim doar în caz de strictă necesitate. În aceste condiții, duminică a fost sistată activitatea transportului public urban. Pentru că medicii trebuie să fie la datorie la orice oră, un șofer de taxi a anunțat că oferă gratuit servicii de transport personalului medical.

„În legătură cu situația actuală, ofer personalului medical servicii gratuite de transport la lucru. Vă rog să-mi scrieți din timp pe Viber la numărul 07800450, de la ora 7 dimineața până la 20.00. Dacă aveți nevoie foarte mare, vă ajut cu transportul inclusiv noaptea. Împreună vom învinge”, scrie Ivan Hotinschii într-o postare pe grupul GBM de pe Facebook.

În comentarii, mai multe persoane au apreciat gestul lui Ivan. Unii șoferi au menționat că se alătură propunerii șoferului de taxi și la rândul lor spun că sunt la dispoziția muncitorilor din domeniul medical.

Amintim că ieri, autoritățile au confirmat alte 11 cazuri de coronavirus de tip nou înregistrate în Moldova. Astfel, în total, în Republica Moldova sunt 23 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente