Dacă nu ai chef sau nu poți să ieși din casă, dar ai nevoie de produse alimentare, atunci să știi că avem în Chișinău câteva magazine care îți permit să faci cumpărături online, asigurându-ți livrarea bunurilor până la ușă.

# METRO

Magazinul METRO îți permite să faci ușor o comandă online, urmând câțiva pași simpli. Intri pe adresa magazinului, alegi produsele pe care vrei să le cumperi, completezi datele solicitate și ora preferată de livrare, după care plasezi comanda. Magazinul îți oferă peste 9 000 de articole, dintre care: fructe și legume, pește, carne, produse de patiserie, lactate, conserve, ulei, mezeluri, băuturi etc.

Poți plasa o comandă online în orice moment al zilei, cu cel mult trei ore până la începerea ferestrei de livrare (pentru sloturi pare) sau patru ore – pentru cele impare. Pentru a vedea orarul de lucru al serviciului livrare trebuie să indici adresa unde vrei să fie făcută comanda.

Achitarea poate fi făcută în trei feluri: cash, card sau prepay.

Serviciul momentan este disponibil în: orașul Chișinău (costul livrării este 39 de lei), Ialoveni (costul livrării este 59 de lei) și Băcioi (costul livrării este 59 de lei).

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# Pegas

Magazinul Pegas oferă o gamă largă de produse alimentare care îți sunt livrate până la ușă. Aici găsești fructe, legume, carne, mezeluri, cașcaval, dulciuri, sosuri, conserve etc. Accesând site-ul magazinului, poți selecta produsele pe care vrei să le cumperi, îți umpli coșul și faci comanda.

Livrarea mărfurilor se face în raza orașului Chișinău. Costul livrării este de 45 de lei, iar pentru o livrare urgentă vei scoate din buzunar 70 de lei.

Termenul de așteptare a livrării – 1,5 ore. Livrarea urgentă se efectuează în decurs de o oră.

Livrările se fac începând cu ora 9.0 și până la ora 21.00 atât în timpul săptămânii, cât și în weekend.

Achitarea comenzii se efectuează prin două modalități:

# plata în numerar la primirea comenzii;

# plata cu card bancar (VISA, MasterCard) la primirea comenzii.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# Shop.madeind.md

Shop.madeind.md îți oferă posibilitatea să alegi online o gamă de produse alimentare și agricole care asigură un mod de viață activ și sănătos – produse ecologice create pe bază de ingrediente naturale de la producătorii autohtoni.

Livrarea produselor pe teritoriul Republicii Moldova se face prin intermediul serviciului de curierat. În raza municipiului Chișinău, durata livrării este de 24 de ore și costă 40 de lei. În restul raioanelor țării, livrarea se face timp de 48 de ore, fiind stabilit tariful unic de 80 de lei. La primirea coletului, clientul aplică semnătura care confirmă recepționarea produsului, nu înainte de a verifica în prezenţa curierului integritatea ambalajului și a produselor.

Cumpărătorul trebuie să țină cont că din momentul plasării comenzii există și o perioadă de pregătire și ambalare a produselor, care durează de la 24 la 48 de ore.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# Natur

Natur.MD este un magazin online de produse naturale selectate de la cei mai buni gospodari de la țară și mici producători. Aici găsești produse lactate, carne, condimente, ouă, fructe și legume, panificație, cereale, conserve etc.

Pentru a cumpăra online de pe Natur.MD, mai întâi trebuie să îți creezi un cont. Te poți înregistra cu contul de Facebook sau prin următorii pași: introduci la pagina AUTENTIFICARE (1) un e-mail la care va fi trimisă confirmarea și detaliile comenzii, (2) un nume de utilizator, (3) o parolă, (4) adresa la care vor fi livrate produsele și (5) un număr de telefon de contact.

Pentru cumpărături în sumă de peste 300 de lei, livrarea este gratuită. Pentru cumpărături în sumă de până la 300 de lei, livrarea e contra plată – 40 de lei. Achitarea comenzii se face în momentul primirii coletului de la agentul de livrare.

Timpul de livrare al produselor cumpărate este între o oră şi 48 de ore, în funcție de produs, din momentul confirmării telefonice a comenzii primite.

La momentul de față, se fac livrări doar în raza municipiului Chișinău.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# Arome BIO

Mai bine de 3 ani aromebio.md este platforma unde oricine își poate găsi produsele preferate din categoria BIO. Este magazinul (fizic și online) importă din 4 țări europene: Franța, Italia, Germania și Polonia. Fiind importator și distribuitor oficial a reușit să aducă pe rafturile sale branduri notorii din lumea BIO (Avril, Puro Bio, Florame, Bio Planet, Organic India) și de când s-a lansat livrează în toată țara. Ce poți găsi pe magazinul online aromebio.md ?

De la ingredientele pentru micul tău dejun, suplimentele naturale 100%, cure de detox, produse fără gluten, produse pentru diabetici, până la cosmetice de igienă 100% naturale pentru copii și maturi, parfumuri, uleiuri esențiale, aromaterapie pentru casă și chiar cosmetice decorative profesionale.

Detalii pe Facebook și pe Instagram

# George Standard

La George Standard găsești: ouă de găină, carne de pui, păstrăv, lactate etc. Tot aici ai o gamă largă de produse exclusiviste, importate direct din Țările de Jos, Germania, Spania, Rusia, Belgia, Grecia, Portugalia, Ungaria, România, Letonia, Austria.

Comanda minimă este de 300 de lei. Recepționarea comenzilor are loc zilnic, între orele 8.30 și 2 000 (cu excepția zilelor oficiale libere).

Operatorul revine cu un apel telefonic în decurs de 15-20 de minute după plasarea comenzii și împreună cu el se stabilește ora/ziua livrării (în cazul în care comanda a fost plasata până la 17.00), dacă a fost plasată mai târziu de ora 19.00, operatorul o să vă apeleze până la 9.30 în ziua următoare (de asemenea, timpul dorit pentru primirea livrării poate fi indicat în comentariile la comandă).

Livrarea este gratuită și se face în raza orașului Chișinău la ora stabilită cu operatorul.

Există două modalități de achitare:

# plata în numerar la primirea comenzii;

# plata cu card bancar (VISA, MasterCard) la primirea comenzii.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# La Nobilta Del Gusto

Aici poți procura online mai multe tipuri de produse alimentare: lactate, carne, paste, cereale, mezeluri etc.

Pentru a plasa o comandă, clientul trebuie să urmeze procedura online de cumpărare, să completeze cei patru pași: facturare, livrare, plată, verificare și să dea clic pe „Trimite comanda”, acesta reprezentând pasul 5 – finalizarea. Ulterior, clientul va primi un e-mail de la noi prin care confirmăm lansarea comenzii („Confirmarea comenzii”). După care urmează să primiți un e-mail de confirmare a expedierii produsului („Confirmarea de expediere”). Factura fiscală împreună cu certificatul de conformitate vor fi incluse în colet.

Comenzile plasate de luni până vineri vor fi prelucrate în 24 de ore de la primirea acestora, iar comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică vor fi prelucrate în fiecare zi de luni.

Plata se realizează doar prin ordin de plată sau online, fără a se percepe niciun fel de comision.

În „confirmarea de expediere” se specifică și termenul în care va fi livrată comanda.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# Rozetka

Rozetka oferă o gamă de produse alimentare cum ar fi: panificație, conserve, sosuri etc.

Livrarea se face timp de trei-șapte zile lucrătoare, iar plata se efectuează online, prin intermediul cardului.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# Vladalina

Vladalina este un magazin online de vânzare angro. Prin urmare, aici vei putea plasa o comandă online cu livrare doar dacă suma produselor tale depășește valoarea de 1 000 de lei. Aici găsești o varietate de produse alimentare de orice fel.

Pentru a face o comandă, trebuie să mergi la catalogul de produse, să alegi un produs, să specifici cantitatea și apoi să confirmi alegerea. În scurt timp, vei fi contactat de un operator pentru a confirma comanda.

Livrarea gratuită a mărfurilor comandate are loc în decursul zilei următoare, cu transportul personal a Vladalinei.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# FruitBox

Compania livrează fructe suculente, legume și zarzavaturi crocante, pomușoare proaspete.

Asortimentul de fructe și efectuarea comenzii sunt disponibile AICI!

# Cocorigo

Compania face livrare de carne proaspătă, ouă, paste, dar și de produse culinare din carne la domiciliu.

Livrarea costă 50 de lei pentru produsele care nu depășesc suma de 300 de lei.

Detalii despre asortiment găsiți AICI!

# BioMed

Aici găsești o gamă largă de produse alimentare bio. Comanda pentru livrare se face pe pagina web a magazinului.

Magazinul online poate fi accesat AICI!

# MIRA

Fac livrări de uleiuri presate la rece.

Numărde telefon: 079555202

# Verdego

Meniuri personalizate compuse din:

# salate din legume și verdețuri proaspete sau deshidratate, crescute de producători locali cu adaos de semințe germinate și vlăstari pentru suplimentarea aportului nutrițional, asezonate cu ierburi aromate și sosuri din acestea;
# pâinițe gătite la deshidrator din cereale germinate, ierburi, migdale, semințe de susan, și floarea soarelui, cu adaos de legume sau fructe;
# sucuri smoothie verzi, din fructe, legume și verdețuri cu pulpă bogate în vitamine, fibre, clorofilă.

Număr de telefon: 069119659

# Biantti – producător local eco

Aici găsești:

# migdale începând de la cele în coajă și până la delicioasele migdale caramelizate;
# uleiuri presate la rece, de cea mai înaltă calitate;
# făină și fulgi de migdale pentru desert.

Număr de telefon: 060 915 999

# MoBerry

Aici găsiți:

# peltea deshidratată din fructe și pomușoare;
# prune uscate cu diverse umpluturi, fructe uscate;
# dulcețuri gustoase după vechile rețete basarabene.

Număr de telefon: 0691 58 931

# Bar à fromage

Livrare la domiciliu: puteți da comandă de cașcaval, bruschete, quiche, platou de cașcaval la 500 g și 800 g, băuturi alcoolice și nealcoolice.

Livrarea se face după programul de lucru. Prețul livrării este de 45 de lei.

Număr de telefon: 060475469

# LARO Migdale

Făină de migdale (inclusiv degresată).

Număr de telefon: 060260002

# Paste CuCa

Tăieței și paste de casă (din făină integrală, spanac, sfeclă roșie etc.)

Număr de telefon: 079774917

# Granola HomeMade

Granola – cu nuci, ciocolată, fitness, cu cocos, fără gluten.

Număr de telefon: 060775242

# Pure taste – deserturi fără gluten și zahăr

Pâine din hrișcă, dulciuri fără zahăr și fără gluten (biscuiți, brioșe etc.)

Număr de telefon: 079804911

# Dorin Mereuta

Cereale și produse de panificație: pâine integrală pe bază de maia, din făină de grâu, secară, covrigei integrali, biscuiți, produse de panificație.

Număr de telefon: 068694939