Îți propunem două joburi bine plătite la București. Pe care-l alegi?

jobbucuresti

Te gândești să schimbi ceva în viața ta, care, de la o vreme, a devenit monotonă? Jobul? Locul de trai? Îți dorești să avansezi pe plan profesional și să câștigi banii cu care să nu mai numeri zilele până la sfârșitul lunii, să-ți permiți și călătorii și să-ți faci rezerve? Soluția e la noi: îți propunem două joburi la București în cadrul companiei AZITREND Distribution. Alege-l pe cel care ți se potrivește.

Inginer Suport Tehnic sisteme de securitate

Cu ce se va ocupa inginerul suport tehnic sisteme de securitate?

Inginerul nostru va fi responsabil, în primul rând, de construirea proiectelor tehnice, împreună cu managerul de proiect. Dânsul se va ocupa de validarea ofertelor tehnice expediate clienților, de crearea check list-ului de setări necesare finalizării proiectelor, de punerea în funcțiune a sistemelor instalate, de consilierea clienților, oferindu-le suport tehnic telefonic. Bineînțeles, inginerul va testa noile produse și va oferi suport IT intern.

Cum trebuie să fie inginerul potrivit postului vacant pe care-l avem?

Inginerul nostru va poseda puternice cunoștințe în rețelistică, se va putea mândri cu o experiență de minimum un an în configurarea, mentenanța și/sau suportul rețelelor de calculatoare. De asemenea, acesta va avea cunoștințe medii în sistemele de supraveghere video IP și sistemele de control acces. Ei bine, aici putem fi mai flexibili, îl vom învăța noi, dacă nu are experiența relevantă.

Fără engleză în IT – nicicum. Deci, inginerul va cunoaște limba engleză, cel puțin nivel mediu (vorbit/scris/citit) și, dacă va avea o bază în programare (de preferință Python), va fi în avantajul său.

De ce anume tu trebuie să ocupi acest post vacant?

Pentru că vei primi un salariu lunar de 1 300 de euro, iar pe lângă aceasta vei fi remunerat și conform unui sistem de bonusare.

Vei munci într-o companie stabilă, în continuă dezvoltatoare și vei beneficia de instruiri și ateliere de lucru, traininguri de specialitate și un mediu modern de muncă.

Specialist IT

Dacă ai studii superioare (sau medii) absolvite în domeniul tehnologiilor informaționale sau studii tehnice, de ce nu?! Dacă cunoști rețelele TCP/IP, setarea DNS, DHCP și ai abilități în setarea și rutarea echipamentului de rețea, ești aproape angajat!

Cu ce te vei ocupa în cadrul companiei?

La noi te vei ocupa de setarea locală și la distanță a echipamentelor sistemelor de securitate (după instruire), de darea în exploatare a sistemelor de securitate, vei comunica cu clienții, oferindu-le suport total online și vei identifica și rezolva problemele tehnice. Nu e complicat, știm că te vei descurca de minune.

De ce trebuie să alegi acest job?

Pentru că, îndeplinindu-ți munca cu plăcere, într-o companie stabilă, în continuă dezvoltare, vei primi lunar un salariu de cel puțin 1 300 € (în funcție de experiență și cunoștințe) și bonusuri!

Despre AZITREND

AZITREND Distribution oferă sisteme integrate de securitate. Suntem renumiți pentru cele mai inovative și eficiente sisteme de supraveghere, care includ atât echipamente de ultimă generație, cât și platforme software integrate. Ne bucurăm să auzim că ușurința operării sistemelor integrate propuse de către noi duce la eficientizarea activității și optimizarea bugetelor pentru securitate.

Ai decis? Transmite-ne CV-ul tău la adresa [email protected] și indică în mesaj postul de muncă pe care vrei să-l ocupi.

Bun venit în compania AZITREND!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente