(video) O nouă pictură murală realizată de artistul stradal Banksy a apărut pe un zid din oraşul britanic Birmingham

A man lays on a bench next to a new mural by Banksy in Birmingham
Foto: Reuters

O nouă pictură murală realizată de artistul stradal Banksy, care abordează situaţia persoanelor fără adăpost, a apărut luni pe un zid din oraşul britanic Birmingham, informează Press Association.

Cea mai recentă creaţie a artistului britanic, a cărui identitate rămâne învăluită în mister, înfăţişează doi reni desenaţi pe un zid din cărămidă părând că trag după ei, asemenea saniei lui Moş Crăciun, o bancă de pe Vyse Street, situată în Jewellery Quarter.

Un videoclip publicat de artist pe pagina sa de Instagram înfăţişează un bărbat cu barbă albă, cu înfăţişarea unei persoane fără adăpost, care bea dintr-o sticlă şi întinzându-se apoi pe bancă în timp ce câteva persoane trec prin dreptul său.

https://www.instagram.com/p/B52l1NkHa71/

„Dumnezeu să binecuvânteze Birmingham!”, a scris Banksy în mesajul său de pe reţeaua de socializare.

„În cele 20 de minute în care l-am filmat pe Ryan aşezat pe această bancă, trecătorii i-au oferit o băutură caldă, două batoane de ciocolată şi o brichetă, fără ca acesta să le ceară ceva”, potrivit AGERPRES.

Mesajul artistului a strâns 2,5 milioane de vizualizări în primele 11 ore după de la publicare, potrivit agenţiei Kyodo.

Agentul artistului nu a oferit detalii despre bărbatul care apare în înregistrare, dacă acesta era un om al străzii sau un actor, potrivit Press Association.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente