În contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct din zona istorică a orașului de către S.A. „Apă-Canal Chișinău”, în perioada 11 noiembrie-20 decembrie 2019, va fi sistată circulația rutieră pe strada Gavriil Bălănescu-Bodoni și strada Avram Iancu, în perimetrul străzilor Tighina și Ismail.

Conform Primăriei municipiului Chișinău, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

# itinerarul rutei de microbuz nr. 117 se modifică de pe strada Ismail pe strada Alexandru cel Bun, strada Tighina și în continuare pe traseul stabilit;

# itinerarul rutei de microbuz nr. 157 se modifică de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Alexandru cel Bun, strada Tighina și în continuare pe traseul stabilit;

# itinerarele rutelor de microbuz nr166, nr. 171 și nr. 174 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun și în continuare conform traseelor stabilite.

Conducătorii auto, care traversează zona unde este anunțată suspendarea de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară.