„Construim punți, depășim bariere”. Când va avea loc Târgul Național al inițiativelor locale

eveniment

Fundația Est-Europeană organizează Târgul Național al inițiativelor locale în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere” în perioada 7-8 noiembrie 2019. La Târgul Național vor fi prezenți reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale de pe ambele maluri ale Nistrului, oaspeți din partea organizațiilor internaționale și ai ambasadelor din Republica Moldova, precum și reprezentanți mass-media.

Proiectul „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului” este implementat în perioada 2017-2019 de către Fundația Est-Europeană, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia. Scopul proiectului este de a promova parteneriate durabile și de a crește capacitățile actorilor societății civile prin crearea unor platforme comune de cooperare și prin implementarea proiectelor tematice de pe ambele maluri ale Nistrului.

Târgul va oferi oportunitatea de a împărtăși experiența reprezentanților în proiect și de a discuta modelele de cooperare între actorii societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în domenii precum: dezvoltarea comunității, prestarea serviciilor sociale, protecția consumatorilor, implicarea tinerilor, antreprenoriatului social și respectarea drepturilor omului. În cadrul târgului, participanții vor avea posibilitatea să cunoască despre toate inițiativele locale, sprijinite în cadrul proiectului și va include o serie de prezentări, ateliere de lucru și dezbateri.

Târgul Național al inițiativelor locale va avea loc două zile, 7-8 noiembrie, în Chișinău, Hotelul VisPas, situat pe strada Alexandru Lăpușneanu 26, Sala Diamond, începând cu ora 9.0.

Evenimentul este realizat de Fundația Est-Europeană, cu suportul financiar al Uniunii Europene și Suediei în cadrul Proiectului „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente