(foto) Noul IQOS 3 DUO a fost lansat în țările vecine. Când apare în Moldova?

duo1

Noua versiune a dispozitivului IQOS a fost lansat deja în România și Ucraina. Evenimentul a fost așteptat de către utilizatori, numărul cărora a depășit opt milioane la nivel mondial. Noul IQOS a căpătat sufixul „DUO”. Principala diferență între versiunea precedentă este că IQOS 3 DUO permite două utilizări consecutive fără încărcare. Producătorii susțin că această funcționalitate a fost realizată ca răspuns la solicitările utilizatorilor.

București, România

duo3 duo4

duorom1

La București, lansarea a avut loc într-o atmosferă distinsă, în spațiul Qreator by IQOS. Într-un mod spectaculos, locația a fost decorată din abundență cu flori și a fost iluminată în nuanța arămie a noului IQOS 3 DUO.

Kiev, Ucraina

duo2

duo6

duo5

duo8

În Kiev, prezentarea noului IQOS 3 DUO a fost făcută de către Michalis Alexandrakis, directorul executiv al „Philip Morris Ucraina, Caucaz, Moldova”. La eveniment au participat peste 300 de invitați, printre care designeri, actori, vedete ale showbizului, dar și fostul director creativ al companiei Apple, Ken Segall, scrie vogue.ua.

Pe lângă faptul că noua versiune permite două utilizări consecutive de HEETS, bateria dispozitivului a devenit mai rezistentă, iar încărcarea mult mai rapidă. Ca și design, IQOS 3 DUO a rămas neschimbat, doar s-a adăugat încă o luminiță LED care indică când s-a încărcat dispozitivul de suport. De asemenea, a apărut o nouă culoare – copper – arămiu intens. Totodată, dispozitivul devine mai rezistent la deteriorări datorită tehnologiei îmbunătățite IQOS ProtectPlus. Potrivit unor surse, IQOS 3 DUO va fi lansat în Moldova la început de noiembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente