(video) A realizat un video despre educație media – actorii au fost părinții și fratele său

ghft

Daniel Vlas, din Sângerei, a participat la instruiri de educație media, realizate în localitatea sa de către Centrul Media pentru Tineri. Ulterior, s-a înscris la concursul „Multimedia Conector pentru Tineri” cu un video realizat acasă. Tânărul a înscenat situația în care, la sfârșitul zilei, membrii unei familii discută despre ultimele noutăți.

Datorită produsului video, Daniel a fost unul dintre câștigătorii concursului. Prin intermediul produsului, tânărul ne recomandă să gândim critic și să cercetăm mai multe surse.

Școala de vară „Multimedia Conector pentru Tineri” și concursul cu același nume sunt activități organizate de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Activitățile fac parte din proiectul „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente