(vox) Ce influenceri urmăresc tinerii din satul Pepeni

be-900×450

În cadrul instruirii de educație media desfășurată de formatorii de la Centrul Media pentru Tineri, în perioada 4 și 5 octombrie, participanții au confirmat că ei se informează cel mai des și învață lucruri noi de la influencerii de pe Instagram, mai puțin din buletinele de știri de la televizor sau radio.

Ce zic tinerii din satul Pepeni, raionul Sângerei, despre cei cinci influenceri pe care îi urmăresc și îi admiră, vedeți mai jos.

Andreea Balaban

Andreea-Balaban

„O urmăresc pe Andreea pentru că mă inspiră prin faptul că ea colecţionează obiecte vintage. Are o influenţă pozitivă asupra mea şi mă motivează să aflu mai multe despre arta veche”, a zis Elena, elevă în clasa a XI-a U a L.T. „A. Agapie”.

Lilu Ojovan

Lilu

„Lilu Ojovan e o femeie puternică, mereu cu zâmbetul pe buze, care arată partea reală a lucrurilor. Un alt lucru care mă atrage la ea este că promovează viaţa ECO”, a zis Adriana, elevă în clasa a XI-a I.P.L.T. „A. Agapie”.

Artur Sharifov

Artur-Sharifov

„Îl urmăresc pe Artur, deoarece informează oamenii despre spaţiul cosmogonic şi ştiinţă într-un mod atractiv și mă inspiră să studiez despre lumea ştiinţei actuale”, a spus Ina, elevă în clasa a X-a I.P.L.T. „A. Agapie”.

Emilian Creţu

365153402009580440846114162207662152351744n-1557819186g4d8i5s

„Îl urmăresc pe Emilian pentru că este o persoană care prin rolul lui amuză oamenii şi învaţă să fim pozitivi şi energici. El relatează situaţiile din viaţa reală prin glume”, a spus Lucia, elevă în clasa a X-a I.P.L.T. „A. Agapie”.

Elena Sheidlina

Elena-Sheidlina

„Urmăresc persoana dată, pentru că este foarte artistică, extravagantă şi neobişnuită. A făcut o expoziţie cu propriile opere în Japonia, ceea ce mă face să cred că totul e posibil”, a spus Elena, elevă în clasa a X-a I.P.L.T. „A. Agapie”.

Autori: Adriana Petrari, Lucia Țurcanu, Ina Pietraru, Elena Mitreanu, Elena Tronciu, elevi ai Liceului Teoretic „Alexandru Agapie” din Pepeni, Sângerei.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

Sursa: tineri.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente