(video) O moldoveancă locuiește în stradă în Los Angeles și a devenit eroina unui reportaj în SUA. Aflați istoria ei tristă

dssd

Emily Zamourka, în vârstă de 52 de ani, a devenit faimoasă pe Internet datorită unui video înregistrat de un polițist din Los Angeles, în care aceasta cântă legendara piesă italiană „O Mio Babbino Caro” de Giacomo Puccini. Însă, istoria Emiliei este una tristă. Ea este om al străzii în unul dintre cele mai mari orașe din SUA. De asemenea, de mic copil, ea a fost abandonată de mama ei în Moldova.

Emily s-a născut în anul 1967 în Basarabeasca, fiind al nouălea copil. Mama ei a abandonat-o din motive de sănătate. Emily a fost adoptată de o familie din Leova care i-a dat o viață mai bună. Ea a fost talentată în copilărie, de aceea părinții adoptivi au trimis-o la Bălți să studieze muzica în anul 1984.

S-a căsători cu un bărbat din Ucraina, însă din cauza că era abuzată fizic, l-a părăsit și a plecat în America să-și realizeze visul ei — să devină profesoară de muzică.

Nu i-a reușit cariera muzicală și s-a confruntat cu probleme economice. A locuit în trei state: Missouri, Washington și California, însă din cauza că nu a putut plăti facturile, ea a devenit om al străzii. În prezent, ea locuiește în Los Angeles și cântă în subteranele din metrou.

Vezi întreaga istorie descrisă AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente