(video) „Dacă locuitorii orașului nu și-au ieșit din minți, vor alege un om care a făcut ceva în viața asta.” Candidatul PP Șor, Valerii Klimenco, a votat

sor

Candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea Partidului Politic Șor, Valerii Klimenco, și-a exprimat dreptul al vot. Acesta a votat la secția de votare numărul 1/252.

„Astăzi, Chișinăul are nevoie de un om care va face treabă. Eu cred că a venit timpul pentru un primar care se va ocupa de problemele orașului. Dacă locuitorii orașului nu și-au ieșit din minți, vor alege un om care a făcut ceva în viața asta, dar dacă vor alege tot așa cum au ales anii precedenți, deja asta le este destinul”, a declarat Valerii Klimenco după ce a votat.

Reamintim că, astăzi, 20 octombrie, are loc primul tur al alegerilor locale în toate localitățile din țară, printre care și municipiul Chișinău. Cetățenii își vor alege primarii și consilierii locali pentru următorii patru ani. Pe lângă aceasta, în patru circumscripții din țară vor avea loc și alegeri parlamentare. Cetățenii cu drept de vot sunt așteptați la urne începând cu ora 7 dimineața și până la ora 21.00. Urmăriți live toate noutățile de astăzi AICI!

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente