Gata, trec toate sărbătorile din oraș, pleacă mulțimea, se oprește muzica, circulația transportului public își revine la normalitate. După atâta agitație și o mulțime de evenimente, te gândești cum ai mai putea să-ți colorezi zilele? Nu-ți fă griji, Capitala Moldovei te așteaptă mereu cu evenimente frumoase, iar mai jos le poți descoperi pe cele care se vor întâmpla marți, 15 octombrie.

După Hram, joacă-te!

Marți, 15 octombrie, poți participa la Jocul intelectual EPIQ – un concurs de tip Quiz ce are loc în fiecare zi de luni (de data aceasta – marți), de la 19.00. Jocul va avea loc la Andy’s Pizza de pe str. Armenească 45 (Chișinău, sectorul Centru, str. Armenească, intersecție cu str. Veronica Micle). Mai multe detalii găsești AICI!

După Hram, comunică!

Comunicarea este un instrument puternic, prin care se naște adevărul și ai nevoie de abilități unice pentru a putea aduce acest adevăr în lumină. Vino pentru a învăța cum să comunici eficient și cu impact și să aduci în lumina solară adevărul inedit. Mai multe detalii găsești AICI!

După Hram, admiră!

Dacă îți place arta, atunci ochii tăi îți vor mulțumi pentru o doză de lucrări noi. Marți, după Hram, poți merge la expoziția de pictură a elevilor și profesorilor Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”. Mai multe detalii găsești AICI!

După Hram, cântă și ghicește!

Îți place muzica? Dacă da, atunci bine ai venit în joc! Poți participa la un quiz de muzică. Te așteaptă muzica anilor 2010, ’90, muzică din filme, dar și alte categorii. Mai multe detalii găsești AICI!

După Hram, mergi la teatru!

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș.

Un spectacol-mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult”. Mai multe detalii găsești AICI!

După Hram, dansează!

Dacă te-ai săturat de hore, nu înseamnă că trebuie să te oprești din dansat! Alege altceva! De exemplu, marți, poți merge la un curs de tango. Acolo vei ieși din zona de confort și vei uita de rutina care-ți fură energia. Mai multe detalii găsești AICI!

După Hram, mergi la film!

Dacă vrei ceva bun și relaxant pentru ziua de marți, atunci mergi la film, de exemplu la premiera „Joker”. Mai multe detalii despre film găsești AICI, iar trailerul îl poți urmări mai jos.