(foto) Cu o periuță și pastă de dinți. În Chișinău au apărut bannere neobișnuite ale lui Dumitru Țîra

1 (3)

Dumitru Țîra uimește din nou, după ce a lansat campania pentru inițiativă civică și s-a lansat în electorală cu cel mai optimist slogan „Zâmbește, e gratis. Votează, e important”. Candidatul vine și cu banere curajoase, pe care sunt reprezentate o pastă și o periuță de dinți, cu mesajele „Vin să curăț Primăria”, „4 luni de curățenie în Primărie. 4 ani de bucurie pentru Chișinău”. Bannerele fac parte din campania de promovare a lui Dumitru Țîra, candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

În cadrul campaniei, Dumitru Țîra împreună cu Acțiunea pentru inițiativă civică au mai lansat stickerele „Lipește pe o problemă din Chișinău”, care vă pot ajuta să vă exprimați părerea privind problemele capitalei. Vedeți instrucțiunile de utilizare a stickerelor și de unde le puteți obține aici. De asemenea, stickerele pot fi luate de la smile-ul campaniei, care este prezent zi de zi pe străzile orașului.

4 (1)

Vă reamintim că în perioada 3-10 octombrie la Chișinău se desfășoară o nouă ediție a Jocurilor Olimpice, care are loc pe întreg teritoriul municipiului. În cadrul jocurilor, locuitorii municipiului au participat la diverse probe, printre care săritura în nisipul construcțiilor eterne din Chișinău, badminton cu promisiuni electorale, alergat-viteză cu tocuri pe strada pietonală a lui Chirtoacă ș.a. Raportul video al acestor jocuri va fi postat în zilele ce urmează.

DSC_8051

Va deveni sau nu zâmbetul simbol al capitalei, vom vedea pe data de 20 octombrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente