(video) Care sunt specificațiile și prețurile smartphone-urilor iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max

bf499a12e91568137956_standard_desktop_medium_retina

Ieri, Apple a prezentat întregului univers noile modele ale iPhone 11, 11 Pro şi 11 Pro Max. Cel mai ieftin smartphone pornește de la 699 de dolari, iar cel mai scump ajunge până la 1 099 de dolari.

Haideți să trecem în revistă toate informațiile principale despre noile telefoane ale companiei Apple.

# iPhone 11

Modelul de bază, iPhone 11, va păstra liniile de design ale lui iPhone XR, fiind din nou realizat din aluminiu şi sticlă. Acesta va fi echipat cu acelaşi ecran Liquid Retina LCD de 6,1″, cu un decupaj în partea de sus şi cu un nou sistem cu două camere. La baza acestuia va sta noul procesor Apple A13 Bionic, care promite să fie cu 20 % mai puternic decât A12 Bionic la partea de procesare şi cu până la 40 % pe partea de grafică 3D, scrie go4it.ro.

Toate camerele de pe telefon sunt noi. Avem o cameră principală de 12 megapixeli f/1.8, care promite calitate mai bună a cadrelor şi funcţii precum Smart HDR îmbunătăţite, o cameră ultra-wide f/2.4 şi o cameră de 12 megapixeli pe partea din faţă, cu obiectiv mai wide, care poate acum să filmeze în rezoluţie 4K şi în slow-motion.

# iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro este modelul care înlocuieşte iPhone XS în ofertă. Acesta vine echipat cu un ecran OLED „Super Retina XDR” de 5,8″ cu luminozitate de 1 200 nits. Acesta adoptă un design îmbunătăţit, cu sticlă mată pe partea din spate şi acelaşi oţel inoxidabil pe laterale. iPhone 11 Pro vine în patru culori: verde, auriu, argintiu şi gri şi este echipat cu o cameră în plus.

Sistemul de cameră este similar, însă modelele Pro integrează în plus şi o cameră foto cu zoom, cu f/2.0, o îmbunatățire de la f/2.4 pe modelele precedente. La capitolul foto, toate modelele iPhone 11 beneficiază de un nou mod nocturn, noi efecte pentru modul portret şi o decupare mai bună a subiectului şi o nouă funcţie numită Deep Fusion, care foloseşte mai multe cadre pentru a realiza o singură fotografie mult mai detaliată.

Autonomie

Un alt capitol la care iPhone-urile noi promit îmbunătăţiri drastice este autonomia. iPhone XR era deja cel mai longeviv telefon din serie, iar iPhone 11 promite o oră în plus de utilizare faţă de acesta. În cazul iPhone 11 Pro, acesta ar trebui să ofere autonomie cu 4 ore mai bună decât iPhone XS, în timp ce iPhone 11 Pro Max va fi cu 5 ore mai performant decât iPhone XS Max de anul trecut. Modelele iPhone 11 Pro vin în cutie şi cu un încărcător rapid de 18W.

Preţ şi disponibilitate

Apple a anunţat noile iPhone-uri la preţuri pe care le-am fi putut intui, cu o mică excepţie. iPhone 11, modelul de bază, va intra în ofertă la preţul de 699 de dolari, cu 50 de dolari mai puţin decât modelul iPhone XR de anul trecut. Modelele 11 Pro şi 11 Pro Max costă 999, respectiv 1 099 de dolari, la fel ca XS şi XS Max. iPhone XR şi iPhone 8 rămân în ofertă ca variante de buget, la preţuri de 599 de dolari, respectiv 449 de dolari.

Toate cele trei modele noi vor fi disponibile începând cu 20 septembrie în ţările din primul val. În România, noile telefoane vor fi puse în vânzare începând cu sfârşitul lunii septembrie, sau în prima săptămână din octombrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente